Фолк певицата Камелия е имала хубав повод да почерпи тези

...
Фолк певицата Камелия е имала хубав повод да почерпи тези
Коментари Харесай

Как бързо растат: Баян на Камелия стана на една годинка

Фолк певицата Камелия е имала прекрасен мотив да почерпи тези дни – единствената ѝ рожба е навършила една годинка.

„ Тези дни навърших една годинка. Благодаря на всички, които бяхте на моето първо празненство. Малко поплаках, само че беше от наслада и вълнение…, въпреки всичко съм още дребен принц. Всичко беше доста красиво и вкусно. Благодаря! “, похвали се майката във Facebook.

Миналия Великден, звездата ненадейно се похвали, че е станала майка.

„ Честит Великден. За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ. Имаме си БЕБЕ. Благодаря на всеки оказал помощ за раждането ти, благо наше ВСИЧКО “, написа певицата в профила си в „ Инстаграм “.

Изпълнителката и мъжът ѝ Цветин са дружно от 25 години, а Камелия неведнъж е разказвала, че неналичието на наследници не е техен избор, а тъжно стичане и поредност сърцераздирателни спонтанни аборти.

„ Искам да имам деца и повярвай ми, съм направила всичко допустимо да имам деца. Чисто прочувствено и хормонално, в случай че в миналото опиша през какво съм предходна, никой няма да повярва, че мога да наподобявам по този начин и да съм с всичкия си. В тази ми посока аз направих всичко, и в случай че в действителност би трябвало в този живот да имам деца, ще имам “, роман преди време певицата в изявление за Мон Дьо по случай 50-годишния ѝ празник преди 2 години.

„ Най-горчивото беше когато на рождения ми ден трябваше да направя аборт, бях бременна с близнаци. И си споделих - с цел да се случи това нещо или съм подготвена да го преживея, или това е моят белег, с цел да мога да продължа напред “, споделя Камелия.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР