Фолк певицата Ивана направи грандиозен концерт в Летния театър на

...
Фолк певицата Ивана направи грандиозен концерт в Летния театър на
Коментари Харесай

Ивана се разплака пред майка си на концерта в Бургас

Фолк певицата Ивана направи величествен концерт в Летния спектакъл на Бургас. До късни часове от Морската градина звучаха хитовите части на една от същински даровитите изпълнителки на „ Пайнер ”, написа Флагман.

Ивана съумя да изненада публиката с друг и доста прочувствен театър. Бургазлии пяха и танцуваха с нея. Певицата бе подбрала най-популярните си части, които през годините са съумели да допрян почитателите й.

Въпреки че огромна част от българите свързват чалгата с кръчмарска веселба, има песни, които допират сърцето. 52-годишната певица сподели, че макар огромния искра и хай-лайф живот, нищо човешко не й е непознато. Изпълнителката се разплака, когато запя обичаната си ария „ Ало, мамо ”, отдадена на нейната майка Кина Калудова.

 Ивана не стърпя сълзите си и слезе измежду публиката, където на първия ред седеше майка й. Тя описа каква болежка е изживяла при загубата на татко си Тодор Калудов, който умря през май месец т.г. след скорострелно развил се ковид.



Майката на Ивана бе на първия ред в публиката

По време на концерта Ивана се появи в два костюма – дълга алена сатенена рокля и сребриста рокля с панталонки и чизми. По всичко личеше, че откакто бе упрекната, че е напълняла, е взела ограничения и към този момент е в отлична форма. В 4-часовия ваучър присъединяване взе и новото й протеже Радко Петров, който е победител в един от форматите на „ Гласът на България ”, кралят на балканската музика – Васил Иванов, приятелката й и неин музикален сътрудник бузукарката Стояна, както и клавиристът Румен Радойнов.

Изненадата на вечерта бе 8-годишният Ванко, който извърши свое хип-хоп парче, в дует с Ивана.



 

За край на събитието Ивана бе избрала златния шлагер „ Шампанско и сълзи ”, който по думите й, най-точно разказва живота й през всичките години на музикалната й кариера.

„ В пандемия и без локдаун, с държавно управление или без, с или без европейско, на което не участваме, българите постоянно сме №1 ”, сподели шеговито Ивана и след серия ударни части, накара бургазлии да завихрят дълго право българско хоро на сцената на Летния спектакъл в Бургас.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР