Фолк певицата Емилия и съпругът й Жорж Башур проговориха в

...
Фолк певицата Емилия и съпругът й Жорж Башур проговориха в
Коментари Харесай

Емилия И Башур Проговориха В Първо Интервю След Трагедията

Фолк певицата Емилия и брачният партньор й Жорж Башур проговориха в първо изявление след трагичната гибел на сина на предприемача – Феди. Те одобриха екипа на Мон Дьо в ловната резиденция на Башур в планината, видя Secret.bg.

Това изявление се оказа и първото изявление в живота на Жорж. „Имаше доста спекулации с нашата покруса, по тази причина съм подготвен да приказвам. Длъжен съм да кажа истината“, показа той.

„Много мъчно се живее, бяхме доста щастливи, в този момент още веднъж сме, тъй като нашата обич е същинска. Трагедията беше по-силна от нас“, споделя предприемачът.

24-ти май е денят на злополуката, след която почина Феди. „Трябваше да бъде неповторим ден, бяхме подготвили организация, с цел да изненадаме мой племенник, който беше зрелостник. Не е правилно, че Феди е карал със зверска скорост, той шофираше с към 110 км/ч.“, спомня си Емилия.

„Липса на опит или ориста реши да стане по този начин. Навлязохме в сектор, където имаше събрана дъждовна вода, загуби надзор. Говорихме си в колата, смеехме се, Емилия беше откъм гърба. Веднъж чух сина ми да крещи в суматоха: „Леле“… След удара в мантинелата, колата стартира да се върти във въздуха, мантилената не ни спря. Всичко стои пред мен като картина, която не мога да не помни. Отказвам да приема всичко, което се случи. Знам, че това е грях, само че неналичието на най-скъпото ти създание, не се приема. Аз съм набожен човек, само че сърцето и душата ми отхвърлят да го приемат“, споделя Жорж.

„Когато се свестих – тях ги нямаше, аз бях в колата. Те бяха с колани, само че бяха изхвърчали“, споделя Емилия.

„Лекарите направиха повече от вероятното, с цел да спасят Феди, само че това е нашата орис. Катя – майката на Феди, постоянно се е грижила за децата по най-хубавия метод, ние сме в доста положителни връзки. Всички спекулации, че не е била на погребенията, са лъжи“, споделя Башур.

„Беше тежък интервал за нас, медиите написаха доста неща, които ме нараниха. Сега е моментът да се извиня на майката на Феди, която подцениха поради мен. Големите публикации не спряха“, добавя Емилия.

Двамата са научили трагичната вест в ресторант, в който са обядвали. Планували са в 16 часа в същия ден да се помолят за неговото здраве. Много другари и съученици са лагерували пред болничното заведение.

Веднага след нещастието Емилия е попитала в болничното заведение дали ще продължат да бъдат дружно. „Аз се шокирах, само че осъзнах какво се случва, стегнах се, още веднъж да бъда същият мощен мъж, да обичам дъщеричката си, родителите ми.  Запазвам болката си единствено за себе си. Осъзнавам, че съм задължен да се върна в индивида, който бях. Старая се да се усмихвам, с цел да основа успокоение на хората към мен“, добавя предприемачът.

„Няма по какъв начин да обясня какъв брой доста обичам Жорж. Ще направя всичко, с цел да претъпя болката, знам, че тя няма да спре. Те не бяха татко и наследник просто, а доста повече. Когато лекарите споделиха да се подготвим за най-лошото, знаех какъв брой мъчно ще преодолее и по тази причина зададох въпроса дали ще останем дружно, тъй като след такава покруса на човек не му е до обич и щастие“, акцентира певицата.

Ден преди нещастието Башур попитал Феди какво мисли за връзката им с Емилия. „Той сподели, че вижда какъв брой доста се обичаме и няма срещу да се оженим. Имахме планувана женитба за 23 септември. В деня на злополуката са отишли да му изберат костюми за университет. Те дойдоха след 4 дни, когато към този момент го нямаше, беше ужасяващ момент“, добавя Жорж.

Двамата останали афектирани от това, че са сложени възприятията им под подозрение. „Ние се караме доста, той е доста горделив човек, държи на доста неща на честността, уважението. Достойнството му никой не може да го пречупи, с изключение на на мен за малко“, споделя Емилия.

Те засегнаха и тематиката за сватбата. „Сватба нямаше! Имах голямата потребност от нещо хубаво в този миг. Аз помолих за това, аз не мога да бъда с жена без брак. Ние живеехме с концепцията, че сме семейство“, споделя Жорж.

ЕМИЛИЯ РАЗПЛАКА ФЕНОВЕТЕ С ПЕСЕН В ПАМЕТ НА ФЕДИ БАШУР



Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР