Фолк певицата Бони е попрекалила с корекциите по лицето си.

...
Фолк певицата Бони е попрекалила с корекциите по лицето си.
Коментари Харесай

Феновете я съсипаха: Бони заприлича на Жокера

Фолк певицата Бони е попрекалила с корекциите по лицето си. Ромската дива като че ли е станала различен човек и няма нищо общо с дамата, която беше преди 10-на години, написа " Уикенд ".

47-годишната изпълнителка желае да наподобява по-млада и непрекъснато се подлага на всевъзможни интервенции, само че реализира противоположния резултат и единствено се загрозява. „ В устата наподобява на основния воин от кино лентата „ Жокера”, осмиват я в обществените мрежи.

Бони си е поставила нови, бели фасети и е уголемила устата си до великански размери. Тя е опънала цялото си лице и мимики съвсем липсват. Отделно е ремонтирала скулите си и е подменила силиконовите си импланти. Бонка, както е същинското име на певицата, е признавала единствено за изкуствения си бюст и ремонтирания си нос.

" Как можа да си го причиниш? Виж се на какво приличаш! Като восъчна кукла си!”, гласят злокобните мнения по адрес на изпълнителката на „ Клада от страст”. Тя не си признава за подобренията, само че всичките й почитатели видяха голямата смяна. Бони безусловно се е видоизменила и даже избелила, тя към този момент не е мургава, каквато беше в зората на своята кариера.

„ Бони доста желае да се резервира млада и непрекъснато мисли по какъв начин да се разкраси. Харесва се такава, изцяло тунингована”, разясняват от обкръжението на изпълнителката.

Певицата обмисляла още какво може да пипне и скоро отново щяла да ляга под ножа. Феновете й не утвърждават интервенциите и я хокат, че е изгубила идентичността си, само че тя не слуша никого, с изключение на пластичния си хирург.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР