Фолк певицата Анелия тихомълком е развалила годежа с хазартния бос

...
Фолк певицата Анелия тихомълком е развалила годежа с хазартния бос
Коментари Харесай

Защо се разпадна годежът на Анелия?

Фолк певицата Анелия тихомълком е развалила годежа с хазартния необут Любомир Захаринов, написа в. „ Уикенд “. Влюбените гълъбчета са се изпокарали при започване на февруари и брюнетката е върнала пръстена на хазартния необут. Все още не е ясна повода за края на връзките сред двойката, само че най-вероятно е невярност. Едва ли двамата са имали несходство в характерите, тъй като другояче Любо нямаше да предлага брак на чалгаджийката.

Както вестникът ни писа, Анелия беше доста влюбена в Захаринов и даже понижи участията, които приема. Досущ като Мара Отварачката, която, като си откри мъж, който да я финансира, мигновено стопира да пее. Бившата на Коко Динев не спря да пее, само че мощно редуцира уговорките си до едвам 3–4 на месец.



Певицата е махнала годежния си пръстен

Анелия постоянно е страняла от прожекторите и се опитвала да държи персоналния си живот встрани. Връзките й обаче не продължаваха дълго и в един миг тя съобщи, че й е добре да е сама, тъй като мъжете се „ плашели от мощни и независими дами “. Но ориста я изненада със Захаринов, за който Анелия не спираше да твърди, че е „ огромната й обич “. Двамата изкараха дружно по-малко от 2 години, като имаха една разлъка при започване на връзката им. Тогава съгласно слуховете Любо е изневерил на фолкаджийката с моделката Александра Богданска. Анелия елементарни и двамата с  Любомир оправиха връзките си и заживяха под един покрив.

Това лято изпълнителката на „ Генерал “ навърши 41 години, а половинката й я изненада с годежен пръстен. Чалга певицата незабавно сподели „ Да “ на бъдещия младоженец и се очакваше сватбата да се състои това лято. Анелия даже призна, че е подготвена да роди от милионера, който е по-малък от нея с 6 години. Изпълнителката от Стара Загора в никакъв случай не е криела, че е доста ревностна, зорко пазеше годеника си и двамата нееднократно са имали кавги от ревнивост, само че надали това е довело до края на връзките им.

„ Анелия е доста благ човек, Любо беше саможивец. Тя заслужава същинско благополучие, а той гледаше на нея като на трофейна жена. По-добре, че по този начин се случи и се разделиха, до момента в който е време “, разясниха пред „ Уикенд “ приятелки на певицата. 

Фолкаджийката към този момент е изтрила всички фотоси със Захаринов, двамата към този момент не се следват в обществените мрежи, а от фрагментите й от участия се вижда, че диамантеното украшение липсва от безименния й пръст.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР