Фолк певицата Анелия отбеляза 39-годишния си рожден ден с пищно

...
Фолк певицата Анелия отбеляза 39-годишния си рожден ден с пищно
Коментари Харесай

Анелия: В бранша успяват само хора без комплекси!

Фолк певицата Анелия означи 39-годишния си рожден ден с охолно празненство.   Звездата показа, че е безпределно щастлива от празника си. Едни от най-големите дарове за нея са били сътрудниците й,  както и благите жестове които са създали към нея.  „ Илиян отменил присъединяване, с цел да участва. Миро посрещна брачната половинка си Ели от Лондон.  Джена пя на празненството, като съумя да вдигне гостите “, разкрива звездата.

Наскоро Анелия показа песента „ Влез, влез “ взаимно с инфлуенсърката Палома Митева.

„ Палома едно извънредно надарено момиче. Познавам я и мога да настоявам, че с изключение на заложбите си,  тя има и положително сърце, блага е и знае по кое време и по какъв начин да поддържа връзка, има финес построен от работа й досега. Да, тя не е най-великият глас. Но се оправя по-добре от други към този момент известни имена. Нейната първа работа е тази на модел, човек който разпространява себе си посредством обществените мрежи. В това е  100% сполучлива и мисля, че за никого не е загадка “.

Анелия се замисля да влезе в ролята на продуцент.

" Имам упоритости! Когато ми се случи нещо такова се оглеждам. Искам да знам по какъв начин мога да бъда потребна. Определено ще заставам зад Палома, тъй като виждам капацитета и знам, че има още доста девойки и момчета, които са почтени за огромната сцена. На мене съм, че в нашия отрасъл оцеляват хората без комплекси “.

В момента Анелия се е фокусирала върху поетите задължения. Паралелно с това мисли за нови планове.

" Феновете не трябва да чакат, те имат потребност от нови части, а и самите реализатори също. Пожелавам си  единствено здраве за мен и всички останали ",  разкрива в изявление за „ Телеграф “ певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР