Фолк певецът Милко Калайджиев яхна метлата след поредния лайв на

...
Фолк певецът Милко Калайджиев яхна метлата след поредния лайв на
Коментари Харесай

Милко Калайджиев се опълчи на Халваджиян

Фолк артистът Милко Калайджиев яхна метлата след следващия лайв на "Като две капки вода ", където нощес го видяхме в облика на диско кралицата Лиз Мишел от "Ботни Ем ".

Мустакът побесня след следващия непостижим за опциите му облик, избран от бутона. Както към този момент писахме техниката наглася имитациите съгласно настройките си, истината лъсна в предходното предаване след механически гаф. След вчерашния чоп на Милко му следва превъплащение в облика на съветския класик Владимир Висоцки.

Милко: Не съм ром, а от буржоазно семейство



Любимецът на Митко Пайнера недоумява по какъв начин единствено на него му се падали кофти и непостижими облици. "Разбирам, че множеството сътрудници в шоуто са си уговорили облиците авансово, само че не може ли Маги и на мен да даде нещо по-близо до моя род, с цел да се показва по-добре, да бъда в свои води ", негодувал подмолно чалга звездата.

Снощи направи усещане особеното държание на Милко в края на шоуто. След като разбра, че идващия понеделник ще бъде Висоцки, той побесня и безусловно искаше да напусне сцената на часа, отцепвайки се от останалите участници, които се редяха на опашка, с цел да изберат идната си задача.



Истината лъсна! Бутонът в Капките е нагласен

Калайджиев имал проблем и с това, че журито постоянно се пробва да го похвали, а най-после когато пристигна момента за точките го оценя с 3 или 4, най-много 5 точки. Прави усещане, че оценяващите вместо да бъдат безапелационни в гласуването си, все по-често въртят и сучят, с цел да не обидят, който и да е от имитаторите. Така да вземем за пример беше пародоксална десятката от Хилда Казасян към Калайджиев и имитацията му на Васил Найденов. Превъплъщението на фолкаджията в естрадната легенда беше повече от потресаващо, само че част от "журЕто " посочи позитивната реплика в едно от предходните шоута.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР