Фолк дивата Мария е една от най-щастливите жени в родния

...
Фолк дивата Мария е една от най-щастливите жени в родния
Коментари Харесай

Гордостта на мама: Щерката на Мария е на далечно пътешествие без нея, какво прави певицата

Фолк дивата Мария е една от най-щастливите дами в родния шоубизнес. Тя постоянно споделя с почитателите си в Инстаграм заниманията си, а по този начин те постоянно схващат къде е любимката им. Скоро певицата не е показвала фрагменти от екзотично странствуване отвън родината, само че пък нейната дъщеричка се оказва е отишла на такова премеждие.

Виж още:

Малката Марая е на почивка в Занзибар, където е дружно със своето по-малко братче Ивайло, който е от втората връзка на Димитър Андонов с актуалната му половинка Никол. Семейното развлечение включва доста плаж, плуване и разходки. Щастливата майка пък показа фрагменти от страстите на Марая, която сигурно е на седмото небе от благополучие.

Мария много пъти е споделяла, че с някогашния ѝ са в много положителни връзки и към този момент са изгладили проблемите, поради които се разделиха преди няколко години. Двамата обаче са обединени към едно - да възпитават добре щерка им Марая и да ѝ дадат положително обучение. Моминченцето има креативен заложби, само че също и знае няколко непознати езика.

Виж още:

Междувременно Мария се оказва много заета. Певицата се завърна публично на музикалната сцена, а единствено преди ден тя показа своята версия на песента " Давай, разплачи ме ", която в оригинал е на нейната колежка Цветелина Янева.

" Тази ария ми е доста обичана от момента, в който се е появила през 2012 година. Тя е повода, заради която взех решение да се завърна на музикалната сцена. Цветелина Янева ми я подари и ми пожела ми доста шанс с нея ", показа Мария в изявление и добави, че е доста щастлива от крайния резултат. Парчето се радва на триумф и натрупа бързо гледания и положителни мнения.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР