Фокус група от нерешили избиратели в щати на бойното поле

...
Фокус група от нерешили избиратели в щати на бойното поле
Коментари Харесай

Нерешителните гласоподаватели казват, че „времето“ на обвиненията срещу Тръмп е „политически мотивирано“: „Изобщо не изглежда справедливо“

Фокус група от нерешили гласоподаватели в щати на бойното поле призна в сряда, че са скептични по отношение на обвиняванията против някогашния президент Тръмп, смятайки, че моментът е политически стимулиран.

На осем нерешили гласоподаватели от Мичиган, Пенсилвания и Уисконсин бяха заложени въпроси по отношение на необятен кръг от тематики за нов план наименуван " The Undecideds " от видео платформата 2WAY взаимно с Wick Insights. Гласоподавателите единомислещо разкритикуваха икономическата политика на президента Байдън в различен сегмент.

Журналистът Марк Халперин, един от създателите на платформата 2WAY, който оказа помощ за проектирането на плана „ The Undecideds “, попита фокус групата за мнението им по отношение на множеството обвинявания против някогашния президент и дали това ще повлияе на гласуването им.

Марк Халперин попита нерешилите гласоподаватели дали присъдата на Тръмп би ги убедила да не гласоподават за някогашния президент. (Шон Рейфорд/Гети изображения)

„ Просто мисля,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР