focus-news.netПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в четвъртък, че провеждането

...
focus-news.netПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в четвъртък, че провеждането
Коментари Харесай

Тръмп: Провеждането на втори референдум за Брекзит ще е много несправедливо

focus-news.net

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи в четвъртък, че провеждането на нов референдум за Брекзит ще бъде доста незаслужено, предават AFP и Агенция " Фокус ". „ Не мисля, че още един избор е вероятен, тъй като това ще бъде доста незаслужено по отношение на хората, които завоюваха “, съобщи американският държавен глава.

Тръмп съобщи това преди началото на срещата си с премиера на Ирландия Лио Варадкар. Президентът добави, че е сюрпризиран доколко договарянията за Брекзит вървят " зле ".

" Изненадан съм да видя какъв брой зле протичат нещата. Честно казано, мисля, че това можеше да бъде контрактувано по различен метод ", сподели Тръмп във връзка съглашението за Брекзит, което английските депутати отхвърлиха на два пъти.

Американският президент добави, че дебатите за Брекзит " разделят страната " и сподели, че е дал съвет на английския министър председател Тереза Мей по какъв начин да работи в договарянията за Брекзит, само че тя не се е вслушала в него.

Преди срещата с Тръмп Варадкар сподели, че двамата ще разискват Брекзит. Той съжалява, че Брекзит въобще се случва и че не би трябвало в никакъв случай да има физическа граница сред Ирландия и Северна Ирландия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР