focus-news.netПрезидентът Доналд Тръмп в четвъртък отново заплаши, че ще затвори

...
focus-news.netПрезидентът Доналд Тръмп в четвъртък отново заплаши, че ще затвори
Коментари Харесай

Тръмп заплаши да затвори отново границата с Мексико

focus-news.net

Президентът Доналд Тръмп в четвъртък още веднъж заплаши, че ще затвори американскомексиканската граница, потвърждавайки, че южният комшия на Съединени американски щати разрешава на противозаконните имигранти да я пресичат гладко, предава AFP, представена от  " Фокус ".

„ Може да затворя южната граница! “ - написа президентът в обществената мрежа „ Туитър “ " Мексико не прави нищо, с цел да помогне да се спре потока от незаконни имигранти в страната ни.

Те всички приказват и не подхващат никакви дейности ", написа той. „ По същия метод, Хондурас, Гватемала и Ел Салвадор вземат парите ни от години и не вършат нищо “ – продължaва президентът. Новата опасност за затваряне на една от най-натоварените граници в света, разделяща две страни с големи стопански и културни връзки, демонстрира, че Тръмп акцентира устрема си да направи имиграцията основен фактор за акцията за преизбиране през 2020 година, разяснява AFP.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР