flagman.bgПокъртителна история за обезверения Костадин, който тръгнал за Поморие да

...
flagman.bgПокъртителна история за обезверения Костадин, който тръгнал за Поморие да
Коментари Харесай

Флагман: Костадин припадна от глад на улицата, докато си търси работа

flagman.bg

Покъртителна история за обезверения Костадин, който тръгнал за Поморие да търси работа, описаха очевидци, представени от " Флагман ".

Мъжът не бил ял и пил нищо с дни и вървял по основния път. Съвсем покрай задачата обаче, силите го напуснали и той примрял, написа Флагман. Строполил се с отворени очи пред колите, никой не спирал, подминавали го и гледали. До него имало човек, който звънял на 112, спрели очевидците и... доктор със сив джип.

СНИМКИ ТУК

Вижте цялата последователност, която " Флагман " публикува за днешния случай, от която ще ви побият тръпки:

" Преди час пътувахме към Бургас и преди изхода на Поморие колите започнаха да ни примигват. Помислих си, че има полиция и понижих. Да, но не, имаше спряла кола от едната страна на платното, а от другата страна - човек, говорещ по телефона. До него беше прострян различен човек, незабавно спряхме да помогнем. Първоначално си помислихме, че е блъснат и моята другарка не слезе от колата. Когато се приближих до индивида, го попитах какво стана, а той ми изясни, че, до момента в който е минавал, пешеходецът е примрял и той сега звънял на кола за спешна помощ и полиция.

Човекът лежеше прострян на земята с необятно отворени очи, нямаше забележими рани или охлузвания. След малко пристигна един служител на реда с патрулна кола, говореше по телефона с сътрудника си и го извика да пристигна на място. Колите минаваха постепенно и гледаха какво се случва, тогава спря сив джип (не беше скъп). Човек с очила на забележима възраст към 50 години се притече на помощ. Полицаят му сподели да не го пипа, а той отвърна " Аз съм доктор ". Попита го за името и той сподели: " Казвам се Костадин, само че ми се вие свят и не мога да шавам ". Когато го попитаха - ял ли си, пил  ли си,той сподели - не, от какъв брой време  - не знам.

Ужас беше, оказа се, че е примрял, тъй като не е ял с дни. Имахме единствено бутилка минерална вода в колата и изтичахме да я донесем в очакване на колата за спешна помощ. Полицаят го попита: " Коце, какво правиш в Поморие ", а той отвърна: " диря си работа "... тъжно нали, драги ми господа - Българите припадат по улиците, до момента в който си търсят работа... ", приключват историята си очевидците на случая.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР