flagman.bgКакто е известно, документите на всички изпълнители за осигуровки и

...
flagman.bgКакто е известно, документите на всички изпълнители за осигуровки и
Коментари Харесай

България днес: Пенсията ми може да е и под 200 лева

flagman.bg

Както е известно, документите на всички реализатори за осигуровки и пенсия са изгорели при пожар в „ Концертна дирекция ”

„ Не знам, дали и 200 лева ще взема. Още не съм си пуснала документите, тъй като все изчаквах да видя, дали няма да се откри документите. Но несъмнено и тази сума може да се окаже надценена ”, показа певицата Ева Найденова от „ Тоника ”.

Както е известно, документите на всички реализатори за осигуровки и пенсия са изгорели при пожар в „ Концертна дирекция ”. И Ева, наред с куп други реализатори просто не може да потвърди годините тежък, труд, които е работила.

„ Най-много да получа 80% от пенсията на Гого. Но ми е тъжно за метода, по който живеем аз и народът ни. За смирението и търпението на хората. България не е подготвена за народна власт. Как може да са изгорели документите за пенсионирането ни? Не може прелестния Емил Димитров да почине с 69 лева пенсия. Това просто е неприлично за самата страна. Все повече се дава за спорта, само че не и за изкуството. Много ли станахме на клона? ”, пита певицата, написа " България през днешния ден ".

И тази година Ева е била канена за общински консултант, само че отказала. „ Аз не съм политик, или най-малко не ми е пристигнало времето да го мисля това. Но въпреки всичко — толкоз доста сме разнасяли славата на страната ни, пък в този момент да живеем в бедност. Защо да е по този начин? ”, недоволства Ева.

Колкото до починалия Гого, няма и ден певицата да не се сети за него.

„ Живея непрекъснато с мисълта за него. Постоянно нам диспутирам нещо с Гого мислено, приказвам с него. Липсва ми несъмнено, това няма по какъв начин да се промени ”, споделя още Ева.
„ Иначе съм добре със здравето. Държа се. Все си споделям, че от нещо би трябвало да умра, но в случай че може, да не е скоро ”, смее се изпълнителката.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР