flagman.bgДва дни му коства на собственика на този автомобил да

...
flagman.bgДва дни му коства на собственика на този автомобил да
Коментари Харесай

Made in Burgas: Вижте какво опакова „Кристо Явашев” заради заплахата, че паяк ще вдига старите коли

flagman.bg

Два дни му коства на притежателя на този автомобил да го трансформира в арт апаратура

Съседи на бургазлия онемяха от това, което той направил с колата си за два дни от боязън, че паяк може да вдигне колата му. Те го следили по какъв начин от през вчерашния ден се е заел със задача, която е по силите на монументалист от мащабите на международния създател Кристо Явашев, написа " Флагман ".

Тиксо, найлони и ножици са играли два дни – събота и неделя, с цел да се скрие возилото под тази авангардна опаковка.

Изпрати ни го читател на Флагман, сниман е на паркинга зад блок 11 в бургаския жк. „ Възраждане ” през днешния ден. Съседите на притежателя на автомобила го следили по какъв начин от през вчерашния ден се е заел със задача, която е по силите на монументалист от мащабите на международния създател Кристо Явашев.

Тиксо, найлони и ножици са играли два дни – събота и неделя, с цел да се скрие возилото под тази авангардна опаковка.

Ха, в този момент, познайте дали автомобилът изпод е с платени налози и такси, от кой момент не е помръдван от мястото на този общински паркинг и дали притежателят му не желае да избегне ударите на идната чистка от страна на Общината, написа още Флагман.



Докладната на двамата съветници от ГЕРБ ще бъде гласувана на идната сесия. Със сигурност това ще стане с цялостно болшинство, защото старите неизползваеми трошки на доста пенсионери и безотговорни притежатели са много висок %.

Според решението на Общински съвет се чака чиновниците от Общината да извършат инспекция във всички комплекси и да открият кои коли са в придвижване и кои – не.

На нередовните ще се залепва стикер с предизвестие, след което паяк ще изхвърля ръждясващите возила на вторични първични материали.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР