Фитнесът е мястото, където човек вае един по-добър и здравословен

...
Фитнесът е мястото, където човек вае един по-добър и здравословен
Коментари Харесай

Водеща фитнес инструкторка обяви топ 5 на нещата, които всеки трябва да знае преди да влезе в залата

Фитнесът е мястото, където човек вае един по-добър и здравословен облик на самия себе си. Но мнозина изпитват терзание от неща, които не би трябвало да ги смущават. Фитнес инструкторката Лорен Симпсън е подредила своите топ 5 на нещата, които всеки би трябвало да знае преди да влезе в спортната зала.
Кардиото след повдигането на тежести оказва помощ за построяването на мускулатурата и повишението на силата Никой не те гледа или съди по метода, по който си мислиш, че го вършат Дългосрочните стратегии са по-полезни от инцидентните оферти за тренировки в интернет Техниката е по-важна от повдигането на по-високи килограми, които да гъделичкат егото Не е нужно да правиш 10-15 извършения или да прекарваш по над 2 часа във фитнеса, с цел да постигнеш ефикасни резултати
„ За всеки новобранец началото може да е мъчно. Помнете, че никой не се е родил теоретичен. Всеки човек в даден миг е бил в самото начало “, написа още Симпсън в профила си в Instagram.

Красавицата е следвана от над 2 млн. души в обществената мрежа, а резултатите ѝ приказват сами за уменията ѝ на фитнес инструктор.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР