Фирмата за криптовалута, председателствана от бившия канцлер на Обединеното кралство

...
Фирмата за криптовалута, председателствана от бившия канцлер на Обединеното кралство
Коментари Харесай

Crypto group Copper сервира суши от частично облечени модели

Фирмата за криптовалута, управлявана от някогашния канцлер на Обединеното кралство лорд Филип Хамънд, беше хазаин на празненство, на което на гостите беше сервирано суши от два нищожно облечени модела, повдигайки нови въпроси за културата на промишлеността.

Copper, която съхранява цифрови активи за клиенти, организира частното празненство предходната седмица в петзвездния хотел Mandrake в Лондон след огромна конференция на крипто промишлеността.

В столова с лакирани в алено стени, двама души, които изглеждаха облечени в тънки бодита, лежаха на дълга маса с чинии суши върху отчасти голите им тела, съгласно фотография от събитието, забелязана от Financial Times.

„ Надминете елементарното в преживяването на Copper “, гласеше покана за афтърпартито, добавяйки: „ Присъстващите ще могат да се забавляват и изследват всичките пет сетива. “

A човек, непосредствен до Copper, сподели, че моделите са били мъж и жена и са били „ облечени в бански костюми “, добавяйки, че това е „ доста разтърсване ... по-скоро п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР