Фирмата на Ангелов – Марвелас“ ЕООД спечели търговете за наем

...
Фирмата на Ангелов – Марвелас“ ЕООД спечели търговете за наем
Коментари Харесай

Бургаският ивент мениджър Марио Ангелов ли е новият стопанин на два топ плажа във Варна

Фирмата на Ангелов – „ Марвелас “ ЕООД завоюва търговете за наем на „ Кабакум-Централен “ и „ Кабакум-Юг “

Името на бургаския ивент управител се замеси в забавна конспирация през днешния ден, откакто няколко медии оповестиха, че той е новият наемател на два от топ плажовете във – „ Кабакум-Централен “ и „ Кабакум юг “.

Според информацията, компанията му „ Марвелас “ ЕООД е спечелила търга за първата линия, откакто е дала най-хубавата цена от 122 хил.лева на година, а офертата за втората е 159 хил.лева. 

Проверка на Флагман.бг сподели, че в Министерството на туризма има извършен търг за два от най-хубавите плажове по Северното Черноморие и те са извоювани от „ Марвелас “ ЕООД. Дружеството обаче е записано в Свищов, на ул. “Янко Мустаков “ 9, а притежателят е Марио Величков Ангелов, който няма присъединяване в нито едно сдружение и най-вероятно е подставено лице.

В случая обаче този Марио Ангелов няма нищо общо с бургаския Марио Ангелов. За втория е известно, че е промоутър на родни звезди, най-вече от поп фолк сектора, тв водещ, буен бегач и маратонец, само че не и плажен концесионер.

Самият той остана заинтригуван от информацията и я одобри с възприятие за комизъм. 

„ Трите ми имена са Марио Пламенов Ангелов. Нямам нищо общо с плажове с Марио Величков Ангелов. Никога не съм кандидатствал за концесия или наем на плажове “, разяснява бургаският Марио Ангелов пред Флагман.бг.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР