Фирмата Беса Транс, организирала превоза от Истанбул до Скопие, при

...
Фирмата Беса Транс, организирала превоза от Истанбул до Скопие, при
Коментари Харесай

Фирмата-собственик на изгорелия автобус отказва информация

Фирмата " Беса Транс ", провела транспорта от Истанбул до Скопие, при който рейс на автомагистрала " Струма ", не дава отговор, а офисът ѝ в Скопие е затворен няколко часа след хипотетичното начало на работното си време (9 ч. локално, 10 ч. българско). Това изясни пред bTV журналистът Йовица Пауновски .

Близки на потърпевшите и починалите оповестяват, че не могат да се свържат с представители на " Беса Транс ", с цел да получат спомагателна информация. Мнението на специалистите за случая - .
Спасовски: Екип на македонското Министерство на вътрешните работи пътува към България, чакам бърза реакция
Министърът на вътрешните работи на районен съд Македония Оливер Спасовски заяви, че екип на македонското Министерство на вътрешните работи, формиран от представители на сект...

Погрешно за тази туристическата компания, която е притежател на рейса, се появи информация, че е записана в Кюстендил. Каква тъкмо е грешката,!

От думите на Пауновски се разбра, че останалите три рейса, които са се движили в ескорт с авариралия, още не са пристигнали до крайната си дестинация. Не са известни съответни съществени нарушавания на тази туристическа организация.

Предишната огромна злополука обаче, с 16 жертви по пътя към Тетово, не е била със същия оператор.

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР