Фирма за недвижими имоти, наречена Герчек Евим („Моят истински дом“),

...
Фирма за недвижими имоти, наречена Герчек Евим („Моят истински дом“),
Коментари Харесай

Пирамида за недвижими имоти събра близо 70 милиона долара

Фирма за недвижими парцели, наречена " Герчек Евим " („ Моят същински дом “), която Агенцията за банково контролиране и контрол на Турция дефинира да бъде ликвидирана, е " финансова пирамида ", която е събрала 600 милиона TL (69,2 милиона долара).

Съобщава се, че компанията, която работи под ръководството на SAS Холдинг, е дала обещание 10% дял на своите 13 000 клиенти, натрупвайки близо 70 милиона щатски $, само че съглашението се оказа цялостна машинация, заяви в. Хюриет.

Фирмата в началото предложила 10% дял на своите клиенти, които се доверявали на компанията, откакто виждат възвръщаемост на вложенията си и вземат решение да влагат повече пари.

Много хора са се подлъгали и са вложили огромни суми в схемата с вярата за финансов разцвет.

Както е в доста други пирамидални схеми, първия кръг на компанията станали милионери, а останалите още чакат парите си.

Наскоро компанията още веднъж влезе в центъра на медийното внимание заради много ужасяващо събитие. Една от шефовете на SAS Холдинг, която е притежател на " Герчек Евим ", беше убита предишния месец в колата си. Сибел Кочан беше разстреляна от обирджии, които откраднаха част от 10 милиона лири, скрити в колата й, оставяйки една трета от сумата.

Разбра се също, че обирджиите са измежду хората, които са вложили в компанията, и че са следвали всяка стъпка на Кочан. След убийството бяха задържани осем души.

След като чу за убийството на Кочан, някогашният й брачен партньор Сюлейман Айдън също лиши живота си, скачайки от 32-я етаж на постройка, в която живееше, в азиатския квартал Аташехир в Истанбул.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР