Фирма продава завода си за метални конструкции и срещу криптовалута,

...
Фирма продава завода си за метални конструкции и срещу криптовалута,
Коментари Харесай

Българска фирма продава завода си срещу криптовалута

Фирма продава завода си за железни структури и против криптовалута, оповестиха притежателите, които сега търсят покупател и медиатор за договорката. Цената на предприятието е съвсем 500 хиляди евро.

Заводът край видинското село Ружинци е работил до преди година и половина, само че притежателите са го консервирали поради неналичието на работна ръка. В него са създавани стоманени структури. Идеята да го продадат против криптопари е пристигнала от сина им Васил, който от две години и половина се занимава с покупко-продажба на криптовалути.
Васил Костов: Смятаме, че има самун в цялата работа, не сме подготвени да го продадем единствено за криптовалути, подготвени сме да го продадем и по нормалния метод.
Интерес към предприятието към този момент има, като се обаждат хора, които са подготвени да го купят както в естествена валута, по този начин и посредством криптопари. Продавачите не се тормозят от обстоятелството, че сега на българския пазар покупко-продажбите с криптовалути са блокирани поради неналичието на банка, която да обслужва българските брокери.
Васил Костов, наследник на притежателите: Обикновено хората асоциират криптовалутите с някакъв тип противозаконни дейности, в тази ситуация не става въпрос за нищо сходно. С наслаждение ще си отчетем налозите, ще си отчетем всичко по реда.
Самият Васил признава, че има подозрения, че при покупко-продажбите с криптовалута става въпрос повече за нечиста сделка, в сравнение с за действителен пазар.
Васил Костов, наследник на притежателите: Реално видяно са един огромен балон, който рано или късно ще се спука. Но считам, че този балон няма да се спука на половин трилион капитализация.
В случай, че купувачът се съгласи да купи предприятието в криптовалута, параметрите на договорката ще бъдат тъкмо избрани.
Васил Костов, наследник на притежателите Ако инцидентно създадем такава договорка, то тя ще се случи в един избран часови диапазон с даден курс, в който купувачът би трябвало да подаде съответните криптовалути при даден курс.
От община Ружинци се надяват на нов вложител.
Александър Александров, кмет на Община Ружинци: Това ще бъде доста добре за общината, в която безработицата е най-голяма в цяла България, още повече че тук има готови експерти.
Местното учебно заведение до неотдавна е имало компетентност за елтехници и стругари.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР