Финландският премиер Сана Марин танцува с певеца Олави Усивирта в

...
Финландският премиер Сана Марин танцува с певеца Олави Усивирта в
Коментари Харесай

Премиерът на Финландия танцува в обятията на известен певец

Финландският министър председател Сана Марин танцува с артиста Олави Усивирта в нощен клуб в Хелзинки. Това се вижда в ново видео, което се появи в обществените мрежи. Видеоклипът е оповестен в Туитър от изданието EHA News - Deutsch, написа Блиц.

Die finnische Regierungschefin Sanna Marin hat sich erneut zu ihrem Privatleben geäußert. Anlass ist ein Handyclip, der bei Twitter kursiert. Darin zu sehen ist die 36-Jährige beim Tanzen mit dem Sänger Olavi Uusivirta in einem Klub in Helsinki.

— EHA News - Deutsch (@eha_deutsch)

Преди дни 36-годишната Марин бе снимана и в различен видеоклип, на който се вижда по какъв начин тя танцува и се забавлява с другари на домакински ваучър. Тогава финландският министър председател призна, че във въпросната вечер е пила алкохол, само че изрично отхвърли да е употребявала опиати. Тя даже се подложи на тест, с цел да потвърди изказванието си, като резултатите се чакат да излязат идната седмица.

Певецът Олави Усирта също отхвърли да е имало нещо сред двамата във въпросната вечер. „ Има обществени спекулации по отношение на естеството на връзката сред мен и премиера Сана Марин. Всичко, което мога да кажа е, че сме другари и нищо неуместно не се е случило сред нас ", написа той в Инстаграм.

На конференцията в петък кореспондент попита дали Марин е била целуната по врата от поп артиста. Лидерът на финландската социалдемократическа партия Марин съобщи, че няма спомен да е била целувана по врата.

Междувременно дами във Финландия споделиха видеоклипове, на които танцуват под мотото „ Солидарност със Сана “ в символ на поддръжка към нея, показвайки че няма нищо неприятно и срамно в това дамите да се забавляват, макар че заемат значими и виновни позиции в професионалния си живот.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР