Финансово благополучие – 10 знака, че положителната енергия идва в

...
Финансово благополучие – 10 знака, че положителната енергия идва в
Коментари Харесай

Финансово благополучие: 10 знака, които Вселената ви изпраща

Финансово благоденствие – 10 знака, че позитивната сила идва в дома ви
Кой не желае да бъде богат и финансово гарантиран? Но, за жалост не всеки е толкоз богат и мнозина отхвърлят силата на парите и просперитета сами.
Когато се фокусирате върху материалното благосъстояние, си поставяйте ясни цели и се движете към тези цели всеки ден. Вселената ви изпраща верните инструкции за триумф и обилие. Ако, обаче сте хванати в капан и сте заседнали в неточности и пропуски от предишното, ще ви е по-трудно да забележите посоките, които Вселената дава по разнообразни способи за вашия път към триумфа.

Следвайте тези указания, с цел да забележите знаците и ще разберете къде е ключът от вратата на благосъстоянието.
1.Изгубен-намерен
Ако с дни безрезултатно търсете предмет, от който се нуждаете, в дома си и по-късно мистериозно се появява ненадейно, това е знак, че настава позитивна смяна. Ако откриете, че той е обвързвана с пари, като да вземем за пример портфейл, остаряла карта или бижута, това значи, че приходите ви скоро ще се усилят.
2.Разговори за благосъстояние
Ако непрекъснато чувате или четете информация за облага в медиите или разговаряте с другари за добра финансова обстановка, това значи, че парите са наоколо. По този метод Вселената ви споделя, че полето на вашите финанси скоро ще даде плодове.

3.Разговори за позитивна смяна
Най-често, нарастването на приходите е обвързвано с намиране на нова работа или покачване. Ако непрекъснато попадате на разгласи за работни места или ви е поверен значим план, реката на благосъстоянието може да се насочи към вас. Не подценявайте знаците! Например, в случай че някой ненадейно ви предложи нова позиция, това може да е вашият късмет за по-сигурен живот.
4.Магията на лявата ръка
Според общоприетото поверие, когато лявата ръка ви сърби, тогава Вселената предвещава идването на пари. Смята се, че колкото по-дълго продължи, толкоз повече облага ви чака. За да извършите магията по-силна, изтрийте ръката си с портфейл, пари или кредитна карта.

5.Щастливи пари
Ако непрекъснато намирате монети в джобовете, в чантата си, вкъщи или на улицата, това значи, че ви чака облага. Съветваме ви да не оставяте откритите пари, а да ги събирате в буркан и те ще бъдат признака, който ще донесе благосъстояние в дома ви. Според едно поверие не би трябвало да се вземат пари от улицата, с лицевата страна надолу.
6.Пеперуда и обилие
Смята се, че ще привлечете обилие, в случай че пеперуда инцидентно влезе във вашия дом. Тя е знак на страстите, само че непредвиденото й идване вкъщи може да значи, че ви чакат пари.

7.Когато цветята фъфнат – парите са близо
Цветята, които притеглят пари, са драцена и красула.
8.Котка и силата на парите
Ако постоянно виждате на улицата котки, които имат окраски в три цвята, това е знак, че сте по-близо до триумфа и финансовия разцвет. Очаква ви специфичен шанс и облага, в случай че такава котка седи на прага ви.
9.Винаги споделяйте и ще получите повече
Смята се, че хората, които са в неравностойно състояние, постоянно би трябвало да бъдат подпомагани. Има една остаряла сентенция: „ Ако давате, ще получите повече! “ Не бъдете плебей на парите, а ги използвайте за същински неща и постоянно бъдете положителни, с цел да се върнат положителните енергийни трептения в дома ви.

Вижте още: Въздушни кифлички с шоколадов заряд и орехи
10.Не се оплаквайте
Ако непрекъснато говорите отрицателно за финансите и непрестанно се страхувате от несигурното бъдеще, изпращате на Вселената неприятни трептения. Казвайте всеки ден – заслужавам обилие! Ще видите по какъв начин животът ви ще стартира да се трансформира към по-добро.
Инфо: bukvarche

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР