Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов използва социалните мрежи,

...
Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов използва социалните мрежи,
Коментари Харесай

Цветомир Найденов: Господин Младен Кръстаич с лекота ще ни класира за Евро 2024

Финансовият покровител на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов употребява обществените мрежи, с цел да показа мнението си след тежката загуба на България от Унгария с 0:3. Той акцентира на това, че Ивайло Чочев още веднъж не бе извикан в националния тим от сръбския експерт и подходи с подигравка към селекционера на " лъвовете ".
 Кръстаич: Това е най-хубавото, с което България разполага Кръстаич: Това е най-хубавото, с което България разполага
" Да, загубихме една борба с Унгария поради неналичието на спортно благополучие и съдиите, само че съм твърдо уверен, че Господин Младен Кръстаич ще завоюва войната и ще реализира с лекост класиране за Евро 2024! 

Забелязвам, че редица нездрави членове на обществото наречено “Футболните хора ” задават въпрос на Господин Младен Кръстаич: Защо не играе Ивайло Чочев? Така. Защо да играе?! - риторично. Съмнителен е просто. Много подозрителен! Чочев е отбранителен халф, а има за последните 2 сезона над 30 гола и 15 асистенции. 

Дефанзивният халф във футбола би трябвало да брани, а не да ми вкарва голове. 

Следователно: Господин Младен Кръстаич е прав да пуска в игра различен отбранителен халф с 1 гол и 0 асистенции в последните 2 сезона! Долу ръцете от Господин Младен Кръстаич! ", написа Найденов във " Facebook ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР