Финансовите съвети могат да варират, но някои идеи са вечни.

...
Финансовите съвети могат да варират, но някои идеи са вечни.
Коментари Харесай

Трябва ли да инвестирате в злато преди 2024 г.?

Финансовите препоръки могат да варират, само че някои хрумвания са безконечни. Първо плащайте на себе си, направете изследване, купувайте на ниска цена и продавайте скъпо. Във връзка с тази последна точка: Намерете вашите вложения допустимо най-внимателно. Въпреки че никой не може да планува какво ще или няма да се случи на пазара, колкото по-добър е вашият миг, толкоз по-висока е евентуалната възвръщаемост на вашата инвестиция.

И през 2023 година мнозина се обърнаха към златото поради неговите навременни изгоди. Въпреки че не е толкоз стандартно като някои други възможности, златото има някои преимущества, които могат да бъдат изключително преференциални в този момент. Но, както всички вложения, има някои по-добри моменти за вложение в благородния метал от други. И по този начин, би трябвало ли да инвестирате в злато - без значение дали става дума за златен IRA, златни кюлчета и монети или различен златен актив - преди 2024 година? Или би трябвало да издържиш? Това е, което ще създадем разбивка по-долу.

Започнете, като поискате тук безвъзмезден комплект информация за златото, с цел да научите повече за тази опция.

Трябва ли да инвестирате в злато преди 2024 година?

Въпреки че вложението в злато теоретично може да бъде от изгода през 2024 година, има някои безапелационни аргументи, заради които вложителите може да желаят да стартират тази есен. Ето три:

За отбрана от инфлация

Първата половина на 2023 година сподели обнадеждаващи признаци, че инфлацията се охлажда, само че по-късно тя се увеличи през юли и още веднъж през август. На този декор вложителите могат да се възползват от отбраната, която инвестицията в злато дава. Златото постоянно се показва добре, когато инфлацията е висока и доларът е измършавял. Така че, като инвестирате част от средствата си в злато в този момент, можете по-добре да отбраните парите си против непредвидимите прищявки на пазара и корозивното въздействие на инфлацията.

Научете повече с безвъзмезден златен IRA комплект тук.

За да диверсифицират портфолиото си

Разклонявайки се от горната точка, златото може да бъде ефикасен метод за диверсификация вашето портфолио. Така че, когато акциите и облигациите понесат удар, златото може да бъде устойчиво и евентуално даже да усили цената си. За да извлекат максимума от тази диверсификация обаче, вложителите би трябвало да си напишат домашното и да внимават да не влагат прекомерно или незадоволително (повечето специалисти предлагат ограничение на размера на инвестицията в злато до 10% или по-малко от общото ви портфолио).

Да бъдем по-добре позиционирани за бъдещото икономическо развиване

Само седмици ни разделят от 2024 година, а с нея и свят от благоприятни условия. Докато инфлацията може да спадне и лихвените проценти да последват, никой не знае сигурно. И с бурните световни каузи и спорове, които засягат дълготрайната икономическа прогноза, не е ясно по кое време нещата ще се стабилизират или ще се подобрят. В този подтекст инвестицията в злато може да си коства през днешния ден, просто тъй че вложителите да са в по-добра позиция да устоят на всяка икономическа неустойчивост през 2024 година и по-късно.

Научете повече за вложението в злато тук през днешния ден.

< h2> Заключение

Въпреки че икономическите вероятности за 2024 година са несигурни, вложителите не могат да сгрешат, като укрепят финансовата си отбрана в този момент. Един от по-ефективните способи да извършите това е да инвестирате в злато. Инвестицията в злато в точната сума може да предложи известна отбрана против продължаващите резултати на инфлацията, като в същото време предлага на вложителите метод да диверсифицират своите вложения. Като влагат в жълтия метал през днешния ден, вложителите могат също по този начин да се нареждат по-добре за всяко отрицателно икономическо развиване, което ще се случи през 2024 година и по-късно.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР