Финансови санкции ще бъдат наложени на футболисти, треньори и шефове

...
Финансови санкции ще бъдат наложени на футболисти, треньори и шефове
Коментари Харесай

Финансови санкции в Локомотив Пловдив след загубата от Ботев

Финансови наказания ще бъдат наложени на футболисти, треньори и шефове в " Локомотив " след загубата от " Ботев " с 0:3 в пловдивското дерби. Това заяви притежателят на " черно-белия " клуб Христо Крушарски.

Не обичам думата санкция, само че очевидно на българина в случай че не му бръкнеш в джоба, не се оправя елементарно. На този стадий не считам да пъдя никого, само че в случай че някой е решил да си тръгне, няма да го спирам, разяснява още Христо Крушарски. Освен това футболистите ще бъдат взети на 14-дневен лагер въз основата в Говедарци след домакинския мач от 11-ия кръг на Първа лига с отбора на " Септември ", плануван за идния петък.

Това ще бъде част от глобата. Нека играчите се замислят и се приготвят на мира, разяснява Христо Крушарски.

Очаква се на следващия ден към " Локомотив " (Пд) да се причислят двама нови футболисти - българин и чужденец, като единият от тях е доста класен реализатор. Имената им ще бъдат оповестени като дойдат в тима.

Христо Крушарски добави, че добре схваща болката на последователите на " Локомотив " от слабите игри на тима и загубите в последните мачове.

Искам да подчертая, че аз нямам проблеми с почитателите и да се спре да са спекулира с тях. След загубата ни от " Ботев " нощес бях до късно на нашия стадион в парк " Лаута ". Имаше служител на реда на входа, само че офанзиви и закани от страна на почитатели нямаше. Аз не видях такива дейности, приключи Христо Крушарски.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР