Финансовата компания БНП Париба Лични Финанси инвестира 3,5 милиона евро

...
Финансовата компания БНП Париба Лични Финанси инвестира 3,5 милиона евро
Коментари Харесай

БНП Париба Лични Финанси инвестира €3,5 милиона в нов офис в Пловдив и в централата си в София

Финансовата компания " БНП Париба Лични Финанси " влага 3,5 милиона евро в нов офис в Пловдив и в възобновяване на централата си в София.

В Пловдив от началото на декември месец екипът за обслужване на клиенти на сдружението е в нов офис, където сега работят 116 души, а през идващите месеци следва да бъдат отворени още към 20 работни места.

Това стана ясно по време на събитие на " БНП Париба Лични Финанси ", провело се в града.

По думите на Моника Максимова, която е началник " Човешки запаси " в компанията, в този момент следва възобновяване на централата на компанията в столицата.

" В София са съсредоточени освен отдели, които се занимават с обслужване на клиенти, само че и всички други подпомагащи отдели, като " Човешки запаси ", " Финанси и счетоводство ", " Управление на риска ", " Маркетинг " и други ", изясни тя пред Money.bg и добави:

" В Пловдив офисът е разграничен в три посоки - телепродажби, телефонно събиране на отговорности и обслужване на клиенти. ".

Няколко месеца преди отварянето му от компанията са наемали интензивно чиновници за него.

" Горе-долу месечно наемахме по най-малко 6-7 индивида, като започнахме през лятото, с цел да можем да имаме задоволително време да обучим хората ", изясни тя.

На въпрос дали са срещнали компликация в наемането на фрагменти, тя разяснява, че към този момент пазарът на труда към момента е по-добър от този в София. " Причината за това е, че в столицата конкуренцията сред работодателите е доста по-голяма ", добави Максимова.

Новият офис на " БНП Париба Лични Финанси " в Пловдив е ситуиран на два етажа в бизнес постройката " Лайм Трий " в квартал " Каменица ".

" Почти половината от инвестицията от 3,5 милиона евро се реализира в Пловдив. Целта е да създадем същото в София ", разяснява шефът на сдружението Жозе Салойо.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР