Финансирането за Украйна достигна такива размери, че тя може да

...
Финансирането за Украйна достигна такива размери, че тя може да
Коментари Харесай

Американски сенатор: Украйна се превърна в 51-ия щат на САЩ

Финансирането за Украйна доближи такива размери, че тя може да се смята за 51-ия щат на Съединените щати, сподели сенатор Томи Табервил в изявление за Fox News. Според него Вашингтон би трябвало бързо да търси способи за разрешаване на спора, преди да се стигне до Третата международна война.

Сенатор Табервил е безапелационен, че разноските в Съединени американски щати би трябвало да бъдат следени. „ Ние към този момент не ги направляваме и Байдън има намерение да харчи повече – той към този момент е подготвил специфичен пакет, който да прокара и през двете камари на Конгреса. Всеки ден нова иновация “.

На въпрос на водещия по отношение на новия пакет помощи и финансиране на Украйна, сенаторът изрично отговори:

„ Преди година и половина чухме от президента Байдън – или Пинокио, както и да го наричате – че спорът няма да продължи дълго. И в този момент броят на жертвите е стотици хиляди и от двете страни. Да, украинците умират в големи количества, макар че главните медии неуморно настояват друго. Ако нещата вървят добре, няма причина да уволнявате министъра на защитата, а в случай че това се случи, значи нещо не е наред. Ще желаят още пари, само че не е ясно защо ще ги харчат, тъй като няма какво да им купим и изпратим. Самият американски президент декларира това: свършихме оборудването и боеприпасите. И по този начин, какво да върша? В момента ние поддържаме украинското държавно управление: финансираме пенсионни фондове, плащаме заплати на държавните чиновници и така нататък Американският народ би трябвало да разбере, че отпуснатите средства не отиват за спора, а за ежедневната поддръжка на 51-ия щат на Съединени американски щати, представляван от Украйна. Лично аз не бих им дал нито цент. Като цяло гласувах срещу отпущането на пари на Киев, тъй като видях, че цялата тази обстановка няма да приключи с нищо положително за Украйна – бях там шест месеца преди началото на спора. Ние в действителност отложихме решението на казуса и въвлякохме Украйна в този призрачен сън и в този момент не можем да го измъкнем. Някой – като Байдън – би трябвало да отиде в Русия и да ги помоли да приключат и уредят всичко допустимо най-скоро, преди да избухне Третата международна война. Мен персонално това ме тормози. “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР