Финалистът в Шампионската лига Интер е отказал първата оферта на

...
Финалистът в Шампионската лига Интер е отказал първата оферта на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед получи не на първата си оферта за Онана

Финалистът в Шампионската лига Интер е отказал първата оферта на Манчестър Юнайтед за своя вратар Андре Онана. Мениджърът на „ алените дяволи “ Ерик загар Хаг упорства за неговото привличане на „ Олд Трафорд “ и управлението на клуба към този момент започнаха договаряния с представители на „ нерадзурите “.

„ Спортиталия “ оповестява, че за момента двете страни са надалеч от реализиране на съглашение. Офертата на Юнайтед е била от сред 45 и 50 милиона евро, в това число с бонусите, а това е много по-малко от цената, която Интер желае. Италианският клуб се надява да получи 60 милиона евро за камерунеца, като е подготвен да започва възможни договаряния най-малко от 50 милиона евро.

27-годишният вратар дойде на „ Джузепе Меаца “ като свободен сътрудник от Аякс през предишното лято. Постепенно той се наложи като първи избор на Симоне Индзаги и измести под рамката ветерана Самир Ханданович. Онана записа 41 мача през миналия сезон, в които позволи 36 гола и записа 19 „ сухи “ мрежи.

Междувременно обаче в Интер към този момент се оглеждат за възможен заместител на Онана. Смята се, че „ нерадзурите “ са се насочили към стража на украинския Шахтьор Донецк - Анатолий Турбин.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР