Финалистът от първия сезон на Игри на волята Юлиян Златев

...
Финалистът от първия сезон на Игри на волята Юлиян Златев
Коментари Харесай

Скандал тресе Игри на волята: Участник ги съди за манипули...


Финалистът от първия сезон на " Игри на волята " Юлиян Златев продължава да съди продукцията. Учителят по физкултура е завел три желае против риалити предаването. Те са на стойност от 200 000 лв.. Толкова е трябвало да вземе Юлиян за успеха си в шоуто.В последна сметка предаването бе извоювано от Добрин. А учителят по физическо не има вяра на гласуването на феновете .

" Вотът е манипулиран - споделя пред " България Днес " Юлиян . - Още след края на шоуто желаех да ми покажат резултатите. Продуцентите ме уверяваха, че ще ми ги дадат. Но още не ги демонстрират, което ме подухва на мисълта, че съм прав. Две години делото върви, а те не са показали никакви резултати ", споделя още Златев.

Юлиян усеща, че ще бъде прецакан. На няколко пъти той заплашва продукцията с юристи още до момента в който текат фотосите на шоуто. " Това ми изигра неприятна смешка. В контракта ми пишеше, че спечелилият се дефинира с борба. А внезапно, дни преди финала, ни оповестиха, че ще го изберат посредством гласоподаване. Явно не са желали аз да взема 200 бона ", споделя още Златев.

Според него всичко в шоуто е манипулирано.

" Изкараха ме изверг и женомразец. Показаха ме напълно различен облик от този, който съм в реалност. А аз тогава имах сериозна другарка. Вече съм женен. Работя с дребни деца. Това доста ми се отрази. Бях уплашен. Един от исковете е тъкмо за уронване на престижа ми ", споделя Юлиян.

 Преди седмици Златев се омъжи за чаровната си избраница

Преди седмици Златев се омъжи за чаровната си избраница
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР