Финалът за Купата на конфедерациите в Русия ще се играе

...
Финалът за Купата на конфедерациите в Русия ще се играе
Коментари Харесай

Проблемът с терена в Санкт Петербург ще бъде решен за финала, заявиха от ФИФА

Финалът за Купата на конфедерациите в Русия ще се играе на прекрасен терен, увериха от ФИФА. Изказването на шефа на шампионатите в интернационалната федерация Колин Смит пристигна след проблемите с игрището на стадиона в Санкт Петербург.

Теренът не е в положително положение, като уредниците и ФИФА са взели незабавни ограничения. " Уверени сме, че настилката ще е добра за игра за финала ", сподели Смит.

Звездата на Португалия Кристиано Роналдо и селекционерът Фернандо Сантош се изрекоха сериозно след успеха с 4:0 против Нова Зеландия. Според носителя на " Златната топка " тревата е била прекомерно висока.

Това е вторият проблем, обвързван с игрището на стадиона на " Зенит ". Инспекцията предходната година оцени високо равнище на вибрациите поради това, че теренът е преносим. Той е инсталиран върху релси и може да бъде изваждан отвън стадиона.

Фотогалерия: "Най-хубавият " и останалите игрища, с които Русия ще одобри Купата на конфедерациите >

Според Смит груповата фаза на шампионата е била сполучлива от организационна позиция. Според него обаче има какво да се усъвършенства за оставащите мачове.

" Важно е, че тези усъвършенствания ще послужат като доста скъпи уроци за международното следващата година ", сподели той. Купата на конфедерациите се явява точно като главен тест за идното идващото лято международно.

В сряда Португалия ще играе с Чили в полуфинал в Казан, а на идващия ден Германия среща Мексико в Сочи. Финалът е в неделя в Санкт Петербург.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР