Финалът на MasterChef 2019 е все по-близо и всяка грешка

...
Финалът на MasterChef 2019 е все по-близо и всяка грешка
Коментари Харесай

MasterChef 2019: Алтернативните десерти и кюфтета ще завладеят кухнята

Финалът на MasterChef 2019 е все по-близо и всяка неточност може да се окаже пагубна за участниците. Миналата седмица не беше по никакъв начин лека за Емануел, само че той извади шанс и в последна сметка Tаня се раздели с престилката си.

Този понеделник ще бъде много сладостен, тъй като кутията на MasterChef ще бъде " захарна ", което значи, че готвенето ще стартира с десерт. По традиция трите най-хубави чинии ще продължат напред в битката за имунитет.
 Снимка 422981

Шеф Андре Токев ще даде MasterClass, в който ще покаже по какъв начин подготвя кюфте с пиле и бирен сос. Звучи елементарно, само че по никакъв начин не е, тъй като задачата ще изисква експедитивност и предвидливост, а многото съставни елементи ще създадат задачата още по-трудна.
 Силвена Роу, MasterChef 2019 и какво би трябвало да има идващият победител
Силвена Роу и магията на десертите без скотски артикули и захар

Новият член на журито в MasterChef за здравословното хранене, за предизвикването в MasterChef и за това какво е най-важното в една кухня

Победителят ще получи имунитет, а останалите хоби-готвачи ще отидат на стрес тест. Там ще би трябвало да подготвят една от обичаните закуски на генерации българи, само че несъмнено, през призмата на модерната кухня. Двамата, които се оправят най-добре, ще се спасят, до момента в който останалите отиват на елиминация.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР