Финалът на култовото риалити "Ергенът", разбунило страстите у нас, ще

...
Финалът на култовото риалити "Ергенът", разбунило страстите у нас, ще
Коментари Харесай

Еха! Виктор взе мама да му помогне в избора на жена?

Финалът на паметното риалити "Ергенът ", разбунило пристрастеностите у нас, ще се случи безусловно след часове. И сигурно ще бъде още по-разтърсващ от снощния епизод.

Александра не пожела да вземе розата на Виктор, потегли си с гордо вдигната глава, а феновете се разделиха на два враждуващи лагера. И мненията заваляха като летен дъжд.

Едната половина настояват, че и това е по сюжет. другите пък хвалят Алекс, разяснявайки, че единствено тя е посочила класа и достолепие.

Драмите към риалитото даже забъркаха Съвет за електронни медии в драмата сред финалистките, тъй като недоволни фенове изпратили десетки писма, жалвайки се от предаването!

А довечера, драги фенове, Виктор е извикал на помощ... мама.

„ Остават часове до края на приключението, което започнах преди три месеца. Имам мощни усеща и към Дениз, и към Виктория, само че ще би трябвало да се сбогувам с една от тях. Трудно ми е и не знам накъде ме дърпа сърцето “, споделя Виктор на прага на най-съдбоносното си решение.

За да му оказват помощ да направи най-хубавия избор, първият „ ерген “ на България е поканил в имението майка си, брат си и най-хубавия си другар.

Майката на Виктор ще има опция да поговори уединено и с двете претендентки за сърцето на сина си, а дали ще му показа коя ѝ е направила по-специално усещане, следва да разберем довечера. Зрителите ще станат очевидци и на последните самостоятелни сантиментални срещи на Виктор с Дениз и Виктория, които може би ще му оказват помощ при взимането на решение.

„ Това мога да кажа с ръка на сърцето, че е най-романтичното странствуване в живота ми. Само това, че се вълнувам толкоз доста, значи, че е извънредно значим миг за мен. Обливат ме всевъзможни страсти, краката ми треперят, сърцето ми бие бясно – все едно ще изскочи, и… май съм влюбена. “, не крие вълнението си Дениз.

„ Минути преди церемонията изпитвам извънредно благополучие, че бях тук и почувствах всички тези страсти. Изпитвам също по този начин и вяра, че довечера с Виктор ще сме дружно, а няма да ни се наложи да бъдем разделени… уповавам се той в действителност да избере най-хубавото за себе си. И считам, че това положително съм аз! “, споделя Виктория...

Готови ли сте за последната порция страсти?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР