Финалът на криминалната драма Братя, чийто последен епизод беше излъчен

...
Финалът на криминалната драма Братя, чийто последен епизод беше излъчен
Коментари Харесай

Зрителите бесни на финала на Братя: Защо убиха Топал?

Финалът на престъпната драма " Братя ", чийто финален епизод беше излъчен в четвъртък вечерта, шокира част от феновете, които не чакаха основният воин - Денис Топал да загине, прострелян в сърцето от брат си Сандо.

Героят на Владимир Михайлов мина през петте сезона от амплоато на мафиот и палач до човек, който се пробва да си изкупи греховете си като оказва помощ на полицията да бъдат хванати огромни нарушители и си възстановява същинската идентичност на Драгомир Донков. Последните минути преди финала, когато Драго и фамилията му схванаха, че брат му Борис Донков (Калин Врачански) е жив и работи в Европол и Борис даде благословията си Драго да се ожени за Лора (Йоанна Темелкова) и внезапно всичко изглеждаше доста сладко-романтично, даже нереално, Денис падна покосен от два патрона в сърцето, изстреляни от другия му брат Сандо (Алекс Иванов).

И тъкмо този трагичен за основния воин край раздели феновете. А във връзка края на кино лентата актьорите разгласиха и любопитни фрагменти от снимачната площадка, а някои от тях се разделиха много прочувствено с героите си и с сътрудниците. Ето част от хилядите мнения " за " и " срещу " трагичния край, които фенове споделят във почитател групите на сериала в обществените мрежи:

" Защо трябваше да убивате основните герои? Сапунка ли щеше да стане, в случай че тримата братя не се съберат дружно? " " Защото основните герои са мафиоти, колкото и да ни харесват. И би трябвало да си получат заслуженото. Иначе какъв щеше да е извода от кино лентата - че злото постоянно побеждава ли? " " Поуката е, че всеки си получава заслуженото. И Сандо, и Денис, и Карамитев бяха мафиоти и избиха доста хора, тъй че трябваше да си платят за това. Борис беше " положителното ченге ", по тази причина го " съживиха ". Та поуката е, че положителното постоянно побеждава. "

  " Страхотни артисти, доста готин филм, само че доста неприятен край. Сандо елементарни на татко си, а простреля брат си, Драго толкоз се бореше за името и щастието си, а най-после умря, Карамитев толкоз несгоди направи, а Сандо му оказа помощ да си почине умерено. Сандо толкоз серии го даваха единствено да лежи, а за 2 проходи самичък, че и потегли да убива и него си простреля. Можеше да се създадат още серии и с друго развитите на нещата. Според мен, прецакахте целия филм с тоя край. Няма да има различен сезон, а нямаше какво ще се случи с тия, които останаха живи. Можеше 5 минути да отделите и да дадете след известно време. Остават доста въпроси без отговор, а край. Разочарована съм от края. А за актьорите отлично! Страхотни сте! ", разясняват фенове, представени от Lupa.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР