Финалът на Ергенът още не е дошъл, но всички знаем,

...
Финалът на Ергенът още не е дошъл, но всички знаем,
Коментари Харесай

Мария Чекмарьова бясна на Алек: Мина ме и ме изгони, простак нещастен! (цвили срещу него, а сама му се навря)

Финалът на " Ергенът " още не е пристигнал, само че всички знаем, че фотосите завършиха още в края на предишното лято. Тепърва ще забележим по какъв начин Алек Младенов гони момите една по една и си потегля с Магдалена Томова, към която полудя още в самото начало.

Другата финалистка е Надежда Вишева, която също му бе фаворитка. Има обаче една жена, с която синеочкото се натискаше пред камерите на пакост и аха да я " оправи " на пейката, само че.. оказа се, че я е " оправил " зад кадър. И това, както сами може да се досетите, е Мария Чекмарьова. Украинката едвам не застана на главата си от опити да притегли Алек за себе си и да бъде победителка, само че уви - той я натири.

Близки до нея хвърлиха бомбата, че към днешна дата тя още е гневна и не може да елементарни на Младенов, че я е използвал полово и я е изхвърлил като мръсно коте.

" Мина ме и ме изгони, тъпанар трагичен. Такава жена като мен не е виждал и няма да види, само че като е толкоз малоумен, да си седи с дъртата Маги! Явно са един за различен - и двамата са лицемери и мишки по темперамент ", гневяла се Мария Чекмарьова.

Някои обаче са уверени, че сама си е отговорна, тъй като на процедура тя му се навираше първа всякога.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР