Философията на Black Sea Gold е винаги да се стремим

...
Философията на Black Sea Gold е винаги да се стремим
Коментари Харесай

Бургас 63 - визия с история, вкус без аналог!

Философията на Black Sea Gold е постоянно да се стремим към перфекционизъм, да поддържаме и надграждаме качеството на всяка последваща партида ракия и вино. Съчетанието от гения на нашите технолози и отличителния Поморийски тероар са ключът към триумфа и на емблематичната серия ракии Бургас 63.

По време на над 25-годишната си история Бургас 63 се е трансформирала в синоним на качество и авторитет. През 2023 година серията навлиза в нова фаза от своето развиване, като Бургас 63 Специална, Бургас 63 Барел, Бургас 63 Перлова и Бургас 63 Траминер получават своето актуализирано лице и нова усъвършенствана технология на щемпел на етикетите си, която носи чувство за изисканост и финес.
-->
Новаторски, съвременни и изчистени - това можем да кажем за новите етикети на Бургас 63, които резервират емблематичния си външен тип, като в същото време го обновяват и подсигуряват, че серията остава настояща и привлекателна за години напред.
Серията самоуверено разчупва нормите за ракията като всеобщо пиво. 
Тя принадлежи към тези редки питиета, които съчетават безспорна прелест със строга характерност. 

Много марки ракия в България се пробват да откраднат внимание с разточителни и ексцентрични форми; Бургас 63 приковава погледа със обикновен непоколебим тип. Тя има образа на артикул с извънредно качество и самочувствието, че всички, които обичат ракия, не могат да и устоят.



За ценителите на класическата мускатова ракия, съхранила свежестта и ароматите на муската, изборът е явен - Бургас 63 Специална. Тя е изцяло безцветна. 

Поставена в елегантна бутилка в непоколебим зелен цвят, тя е ракия от най-чист тип. Създадена от 100% Мускат Отонел и предлага необикновено преживяване, напомнящо за свежа есен и удивителен златен зрял Мускат.

За произвеждане се употребяват единствено подбрани цели зърна грозде, които се трансформират във вино, съчетаващо прохлада и богата палитра от нюанси. Дестилира се неотложно, с цел да се улови и концентрира нежният мускатов мирис.
Бургас 63 Барел е в същата по размери елегантна висока бутилка. 
Тя е решително величие от контрасти - студените тонове от белия и синия цвят прелестно контрастират с кехлибарената мекост на тази ракия, отлежала минимум пет години в дъбови бъчви. Резултатът е тотално друг от смелата откровеност на Бургас 63: Барелът предлага празник за сетивата с безконечен послевкус от мускатови ноти, съчетани с нюанси от ванилия, изгорял тост и благородна мекост от дъба.

Наслада за духа и сетивата. Така бихме описали Бургас 63 Перлова. 

Тя предлага напълно друго чувство. Бонбонените аромати, внимателно загатнатият трюфел и карамел, съчетани с финеса на гроздето от сорта “Перл дьо Ксаба ”, по-известен в България като “Перла ”, превзема небцето. Дискретната топлота и мекост са вследствие на 5 години отлежаване в дъбови бъчви.

Траминеровата Бургас 63 на собствен ред изкушава експериментаторите. Класическият усет на Траминер е резултат на дълго рационализиране на технология и творчество, с цел да се реализира цялостна естетика. Създадена напълно от лични лозя, Бургас 63 Траминер има в обилие богати и избухливи аромати, укротени от благородната мекост, която идва след най-малко пет години отлежаване в дъбови бъчви. Разточителните нюанси на роза, проличава и мед от Траминера са уловени и предадени с несравнима грациозност и финес.

Дори краткотраен взор е задоволителен, с цел да попиете посланието на Бургас 63: Визия с история, усет без аналог!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР