Филмовата звезда, любима на милиони, Джеки Чан сравни победата на

...
Филмовата звезда, любима на милиони, Джеки Чан сравни победата на
Коментари Харесай

Джеки Чан сравни победата на отбора си в "Льо Ман" с Оскар

Филмовата звезда, обичана на милиони, Джеки Чан съпостави успеха на своя отбор в "24-те часа на Льо Ман " в клас LMP2 и второто им място в генералното класиране този уикенд с приемането на Оскар.

Прототипът на Oreca с номер 38 от Джеки Чан Рейсинг поведе в 24-часовото съревнование 70 минути преди финала, когато водещото Porsche с номер 1 получи механически проблеми.

Минути по-късно съотборниците на Porsche с номер 2 откраднаха първата позиция в 24-часовата черешка на международните серии по устойчивост и в последна сметка оставиха екипа в състав Оливър Джарвис, Тома Лорен и Хо-Пин Тунг на втората позиция на подиума. Другият автомобил на Джеки Чан Рейсинг, още веднъж в клас LMP2, остана на четвърто място в генералното класиране и на трето във втората категория на френската писта.

Съсобственикът на китайския тим Джеки Чан получи почетен Оскар предходната година на Governors Awards и макар че тази година заради задължения не съумя да участва на "Льо Ман " поздрави големия си екип с видео известие.

"Колко вълнуващо! Чувството е безусловно същото, когато получих Оскар. Много скърбя, че не можех да бъда на пистата с вас. Но без значение от това, вие спечелихте! Сега би трябвало да продължим напред, да работим крепко за идващите години! ", гласеше поздавлението от Джеки Чан.

Подвигът на тима по никакъв начин не е дребен. Екипът задържа първата позиция известно време, само че макар че не стигна до блестящата победа, се трансформира в първия китайски тим, който да се качи на подиума.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР