Филмите, заснети в България, не са чак толкова много, затова

...
Филмите, заснети в България, не са чак толкова много, затова
Коментари Харесай

Стана Катич се завръща в трети сезон на Забравена

Филмите, снимани в България, не са чак толкоз доста, по тази причина постоянно при опция им обръщаме внимание. Чувства ме ги някак по-специални.
 Стана Катич,
Пристрастията на една американска актриса към Родопите

Баници, гайди и родни планини

Същото важи и за сериалите, а " Забравена " е един от тях. Третият сезон още веднъж е сниман напълно у нас, а премиерата му е единствено след няколко седмици.

В него в основната роля още веднъж ще забележим Стана Катич, за която (благодарение на профила ѝ в Instagram) знаем, че си пада баницата, гайдите и Родопите. Честно казано, щяхме да се учудим, в случай че тези неща не бяха я сграбчили около престоя ѝ в България.

на Юни 29, 2020 в 7:44 PDT

Събитията в трети сезон стартират два месеца след тези във втори и на Емили Бърн (Катич) ѝ остава напълно малко, до момента в който изтече насилственото ѝ премахване от работа.

Ще забележим и до каква степен са стигнали опитите ѝ да бъде по-добра майка. Всичко в живота ѝ обаче още веднъж ще се обърка, когато един интернационален престъпен случай заплаши живота както на някогашния ѝ брачен партньор Ник (Патрик Хюсингер), по този начин и на всички, които обича.

на Авг 20, 2020 в 12:00 PDT

Разплитането на случая ще води Емили в Европа, където ще бъде сложена на съществени тествания и ще ѝ се наложи още веднъж да се научи да има вяра и обича.

Премиерата на трети сезон на " Забравена " е на 16 октомври от 22 ч. по AXN
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР