Филмът Рибена кост е съставен от много парчета живот, които

...
Филмът Рибена кост е съставен от много парчета живот, които
Коментари Харесай

Йордан Ръсин: Филмът Рибена кост е съставен от много парчета живот

Филмът " Рибена кост " е формиран от доста части живот, които се въртят към един делфин. Сюжетът демонстрира другите светове, разнообразни човешки животи и техните души. Това сподели за утринния блок " Добро утро, България " на Радио " Фокус " артистът Йордан Ръсин, който взе участие във кино лентата, премиерата на който е на 4 ноември.

" Рибена кост " е основан по действителните разкази на концесионера на плаж " Корал ", Атанас Русев.

Режисьорът Драго Шолев и операторът Ненад Бороевич описват 10 дълбоки човешки истории, на фона на които парадоксите на страната контрастират още по-нелепо. По думите им това е филм за безсмисления вакуум на държавната машина.

" Трупът на делфина демонстрира язвите на обществото и обърканата връзка сред хората. Човек с индивида не поддържа връзка. А моят човек във кино лентата е загубен в младостта си и не знае какво би трябвало да направи с живота си. Става въпрос за това, че излиза една чернилка във всеки един човек от персонажите. Героят ми е подложен в обстановка да избира дали да работи, т.е. да извърши аутопсията или да не работи. Трупът на делфина демонстрира на моя воин, че е поел в неправилната посока. А каква е вярната посока - героят занапред би трябвало да я открие ", разяснява Йордан Ръсин.

Той показа, че актьорската специалност му дава леговище на този стадий: " Мога да се скрия или да се разкрия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР