Филмът на Елена Йончева ще бъде показан и в Европа,

...
Филмът на Елена Йончева ще бъде показан и в Европа,
Коментари Харесай

Славчо Велков: Филмът на Елена Йончева ще бъде показан и в Европа, за да стане ясно за какво ЕС си дава парите

Филмът на Елена Йончева ще бъде показан и в Европа, с цел да стане ясно защо Европейски Съюз си дава парите. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Славчо Велков.

Огласяването на данните от кино лентата може да се окаже проблем, в това число и за вота на съмнение, поради корупционни схеми. Бяха изнесени данни, че метър ограда, построена от Гърция, коства 250 евро, а при нас метър ограда излиза 500 евро. Беше показано и че оградата е лесна за превъзмогване. А едно такова оборудване, в случай че е построено добре, има възпиращ резултат.

Недопустимо е да може да бъде преминато благодарение на една елементарна стълба, уточни Велков. Националната сигурност няма гаранционни периоди – това не е асфалт, не е път, не е консерва. Смятам, че в най-уязвимите си елементи оградата напряко е опасност за националната сигурност. Трябва да имаме поради и че обстановката в Близкия Изток се усложни и в последните месеци бежанският напън откъм Турция е засилен, акцентира социалистът.

След като оградата е оповестена за обект на националната сигурност, след кино лентата би трябвало и прокуратурата да се самосезира. Фактът, че бежанците минават по сходен метод демонстрира единствено едно – че би трябвало да си отваряме добре очите и да си санираме границата. Оградата би трябвало да бъде укрепена за сметка на тези, които са позволили сходно безсрамие. Европа, като види този филм, няма да ни дава повече пари, сподели още Славчо Велков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР