Филипо Воландри бе един от добрите италиански тенисисти в не

...
Филипо Воландри бе един от добрите италиански тенисисти в не
Коментари Харесай

Бивш световен № 25: Скоро, тенисът ще има своите нови герои

Филипо Воландри бе един от положителните италиански тенисисти в не чак толкоз далечното минало. Бившият номер 25 в света сега е капитан на Италия за Купа Дейвис и следи от близко развиването на международния тенис.

Според него, времето на Федерер, Джокович и Надал стартира да изтича и краят за тримата е близо. Италианецът добави още, че едни от най-обещаващите млади и надарени италиански тенисисти Яник Синер и Лоренцо Музети занапред ще реализиран доста.

"Тенисът стартира да става все по-интересен. Виждате, че младите играчи настъпват от ден на ден и желаят да детронират тримата огромни. В Мадрид бе следващото доказателство, че в нашия спорт в никакъв случай нищо не се знае. Всички чакаха Рафа да победи пред родна аудитория, на клей, само че се получи нещо напълно друго. Моето мнение е, че времето на Новак, Роджър и Рафа постепенно бавно изтича и не им остава доста. Конкуренцията стана жестока, само че в случай че би трябвало да избера един от тримата за собствен любим, бих се спрял на Федерер. Той е обичан по целия свят и считам, че любовта на хората е изцяло заслужена ", разяснява той.

"Когато швейцарският занаятчия спре с тениса, ще бъде много тъжно, само че знаем, че това е неизбежно. Много съм удовлетворен и от младите италиански тенисисти. Имаме много положителни изгледи за бъдещето и с младежи като Синер и Музети, смятам, че прелестни дни чакат италианския тенис. Убеден съм, че и двамата ще реализиран огромни неща “, добави Воландри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР