Филип Янков, опитал да убие съсед заради порно клип край

...
Филип Янков, опитал да убие съсед заради порно клип край
Коментари Харесай

Прибраха в психиатрията Филип, опитал да убие съсед заради порно клип край Пловдив

Филип Янков, опитал да убие комшия поради порно клип край Пловдив, е настанен в Центъра за психологично здраве. Днес той трябваше да застане пред Окръжен съд, където продължава делото против него.

Ход на съвещанието не бе даден, като причина за това е точно хоспитализацията на Янков. Пострадалият Тодор Ванев също липсваше в залата. Конфликтът сред Янкови и Ваневи стартира през 2019 година, след разпространяването на секс видео и завърши в средата на май с опит за ликвидиране.

Така процесът бе отсрочен за февруари. Това е втори следващ път, в който делото се отсрочва за друга дата. В предишно съвещание липсваше отбраната на Филип – юрист Янков. Тогава стана ясно, че е формирано ново следствие обвързвано с разпространяването на порно клипа, станал причина за войната сред две семейства в пловдивското село Рогош.

Както TraffiсNews описа, кървавият случай стана в средата на май 2020 година. Мъж бе намушкан в пловдивското село Рогош. До случая се стигна след скандал сред двама мъже от разнообразни ромски семейства. По-възрастният извади нож и намушка другия. Пострадалият бе с 4 прободни рани.

Единствено намесата на лекарите и осъществената оперативна намеса предотвратили настъпването на гибелта на 32-годишния.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР