Филип Скофийлд изглеждаше в добро настроение, докато беше навън с

...
Филип Скофийлд изглеждаше в добро настроение, докато беше навън с
Коментари Харесай

Филип Скофийлд беше забелязан да сияе през деня с приятели, докато Бен Шепърд го замества в This Morning

Филип Скофийлд изглеждаше в положително въодушевление, до момента в който беше на открито с другари през уикенда на фона на новината, че Бен Шепърд ще бъде негов заместител в „ Тази заран “.

61-годишният водещ напусна шоуто на ITV предходната година, откакто призна, че е имал „ неразумна, само че не и противозаконна “ връзка с по-млад сътрудник. Филип сподели в изказването си през май, че „ връзката по взаимно единодушие “ е „ към този момент завършила “.

Холи Уилоуби, на 42 години, по-късно разгласи напускането си от шоуто, споделяйки през октомври, че е направила решението за себе си и фамилията си. Заместниците на Филип и Холи като домакини най-сетне бяха разкрити от Mirror единствено преди дни.

На фона на новините, Филип неотдавна беше видян с няколко другари в Лондон. Предполага се, че той е бил на разходка в неделя, като го виждат да върви по улица, съпроводен от двама другари, на неотдавна оповестени фотоси.

Бившият водещ беше забелязан облечен с бяла тениска, дънкова риза и чифт дънки, до момента в който се разхождаше из Borou...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР