Филип Морис България обяви лансирането на българския пазар през октомври

...
Филип Морис България обяви лансирането на българския пазар през октомври
Коментари Харесай

IQOS ILUMA влиза в България с технология на следващо ниво

Филип Морис България разгласи лансирането на българския пазар през октомври IQOS ILUMA - най-новото устройство в портфолиото от бездимни други възможности на компанията. Това е първата система за нагряване на тютюн с технология за индукционно нагряване – SMARTCORE INDUSTION SYSTEM™, без нагряваща пластина в холдъра и без потребност от разчистване.

„ След няколко серии на нашата система за нагряване на тютюн IQOS, продължаваме да разширяваме портфолиото си, с цел да предлагаме все по-усъвършенствани решения, които следват развиването на технологиите и адресират проблемите и потребностите на нашите пълнолетни консуматори “, показа генералният управител на Филип Морис България Демиан Пинтос. „ Този ангажимент непрестанно да вкарваме нововъведения играе значима роля в задачата ни за бъдеще без пушек в България. Излизането на пазара на IQOS ILUMA съставлява още една опция за пълнолетните пушачи в страната да оставят цигарите в предишното и е значим скок напред в нашите старания да понижим вредата от тютюна.

У нас серията IQOS ILUMA идва в три разновидността, като всички те са с технологията SMARTCORE INDUCTION SYSTEM ™, която нагрява тютюна чрез индукция посредством модул на намотка в холдъра. Тя основава магнитно поле и придвижва сила към фина железна пластинка, намираща се в консуматива. Благодарение на това тютюнът се нагрява отмерено от вътрешната страна, а и отпада нужда от разчистване. Устройствата могат да се персонализират с необятна гама от аксесоари.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР