Филип Морис България бе отличена за стратегията си за развитие

...
Филип Морис България бе отличена за стратегията си за развитие
Коментари Харесай

Филип Морис България получи награда за развитие на човешкия капитал и условията на труд


Филип Морис България бе отличена за тактиката си за развиване на човешкия капитал и изискванията на труд на годишните награди Бизнес Хонорис Кауза на „ 24 часа “. На събитието, което бе намерено от премиера акад. Николай Денков, бяха отличени фирмите, които покачват качеството на живот в страната.

Заместник-министърът на стопанската система и промишлеността Ирина Щонова връчи премията на Анна Габровска – началник „ Култура и човешки капитал “ във Филип Морис България.
-->


„ Вярваме, че нашата промяна ще докара до бъдеще без пушек, само че и ще даде опция на хората да се развиват и да израстват. Хората са в основата на нашата трансформацията и сме щастливи, че сме припознати като устойчива и новаторска компания и шеф. Нашата задача, дружно с всички над 130 сътрудници в страната, с които работим като един, е да градим бъдеще без цигарен пушек, което е допустимо, единствено в случай че сме дружно с нашите консуматори, обществото и регулаторите.

Само дружно ще реализираме позитивен резултат върху публичното здраве, като предложим на пълнолетните пушачи, които другояче биха траяли да пушат, по-малко нездравословни бездимни други възможности. Нашата промяна разрешава на сътрудниците ни да се развиват и израстват, а това въздейства и на общественото им обграждане – околните и фамилиите им “, каза Анна Габровска.

Филип Морис България минава през историческа промяна, с цел да построи бъдеще без пушек. Двигателят на тази амбициозна задача са точно чиновниците. Фокусът на компанията върху развиването на фрагменти е основополагащ за осъществяването на устойчивата й бизнес тактика.

Целта на Филип Морис България е да сътвори благоприятни условия за професионално и кариерно развиване посредством разнообразие от интензивности. За своите отлични стратегии за развиване на чиновниците и многообразието и приобщаването компанията получава документа „ Top Employer “ от Top Employers Institute 7 следващи години. Филип Морис България е сертифицирана от Equal-Salary Foundation за като шеф, който  заплаща еднообразно на чиновниците си, без значение от техния пол.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР