Филип Киркоров изрази подкрепата си за Виктория и българската песен

...
Филип Киркоров изрази подкрепата си за Виктория и българската песен
Коментари Харесай

Филип Киркоров подкрепи България за Евровизия 2021 ВИДЕО

Филип Киркоров изрази поддръжката си за Виктория и българската ария за Евровизия 2021 „ Growing Up is Getting Old”. Популярният актьор пожела триумф на българката в изявление за Българска национална телевизия и съобщи, че тя е невероятна певица.

Киркоров показа пред камерата на Българска национална телевизия: „ Скъпа България, доста се веселя отново да се забележим. Поне за малко, само че съм благополучен отново да стъпя на родната си земя. И съм благополучен, че съм тук по един доста хубав мотив - това е един музикален празник за цяла Европа, който изпуснахме предходната година. Това е Евровизия. Аз през днешния ден съм неслучайно тук, ще показва песента на молдовската певица Наталия Гордиенко, създател на която се явявам аз.”

Представителите на четири от участващите в Евровизия 2021 страни избраха България, с цел да снимат своите предварителни осъществявания за състезанието. Тези записи се приближават оптимално до осъществяването онлайн в Ротердам и подсигуряват провеждането на състезанието в изискванията на пандемия. Виктория съще ще снима такова осъществяване в София.



Песента на България „ Growing Up is Getting Old” беше показана на 10-и март със специфичен концерт. Премиерата на песента притегли вниманието на хиляди почитатели от целия свят, провокира десетки прочувствени реакции онлайн и се трансформира в един от любимците за победа на Евровизия 2021. “Growing Up is Getting Old” е налична в Spotify, Apple Music, Tidal и Deezer.

Българското присъединяване в песенния конкурс Евровизия се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group, с поддръжката на българската финтех компания iCard – общоприет спонсор на Евровизия България и с поддръжката на Министерство на туризма на Република България.

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР