Филип Буков преживя труден период след участието си в приключенското

...
Филип Буков преживя труден период след участието си в приключенското
Коментари Харесай

Филип Буков призна, че е имал проблеми с алкохола и забранените субстанции

Филип Буков претърпя сложен интервал след присъединяване си в приключенското шоу " Сървайвър ”, което напусна поради неприятности със здравето. Той отключи проблеми със сърцето и смъкна доста килограми, само че към този момент се е възстановил. Няколко месеца след завръщането си в България артистът е в по-добра форма от всеки път и дори е отпътувал на състезателен лагер на родното Черноморие.

На пръв взор Филип наподобява постоянно радостен и в положително въодушевление, само че и той е прекосявал през житейски провокации. " Тренировките доста ми оказват помощ да износя на раменете си и славата, и самотата, да съм крепко стъпил на земята. Чрез физическото натоварване намирам разтуха в тежките моменти ”, разказвал е младият актьор.

Преди да стартира следването си в НАТФИЗ, ученикът на Стефан Данаилов се е занимавал интензивно с бокс. " Този спорт постоянно допуска влияние  на един избран контингент хора, за които животът е видимо елементарен, където парите се изкарват за час-два, където опиатите не се заплащат. Работих като момче за всичко. В един миг обаче цялата тази история завърши. Тогава бях в най-трудния миг в живота си ”, споделял е Буков. Той не крие, че е имал залитания към алкохола и неразрешените вещества, само че те са останали в предишното.

Като младеж Филип мечтаел да стане доктор или юрист , само че бил измежду най-слабите възпитаници на випуска и не му се получило. Записал се да следва философия в Софийския университет, само че скоро открил, че актьорството е специалността, с която желае да се занимава. Два пъти кандидатства в НАТФИЗ и го късали на третия кръг. " Бях се отказал да опитвам, само че разбрах, че Стефан Данаилов се готви да вземе последния си клас. Дадох си сметка какъв извънреден късмет е това за мен. От мои другари в горните класове бях схванал, че той харесва високи и добре поставени мъже. Бяха сигурни, че ще ме избере. Кандидатствах и надлежно бях признат. Той се опитваше да ни съобщи по-скоро чисто житейски уроци и препоръки. Искаше да остави диря за себе си посредством нас ", спомня си звездата от сериалите " Откраднат живот ” и " Татковци ”.

Буков обожава да се снима в киното, само че харесва и театъра. Казва, че избира драмата, тъй като желае да бъде прочувствено унищожен, когато слиза от сцената, написа " Уикенд ".

Преди  4 месеца артистът напусна приключенското риалити " Сървайвър ” поради проблемите си със сърцето. Дългогодишните му занимания със спорт не му помогнаха изключително в рисковите условия в Доминикана. " Все си мислех, че съм квалифициран и ще съумея да съм последният оживял, само че очевидно съм бъркал. Да си с огромно сърце се оказа, че не всеки път е плюс. След серия проучвания лекарите не ме позволиха в играта - колкото и да желаех, колкото и да се пазарих с продуцентите, решението бе изрично ”, показа тогава артистът.

Освен с фитнес, звездата продължава да се занимава с бокс, обича колоезденето, прави планински преходи, наскоро скочи и с парашут. Екранният Алекс от " Татковци ” е огромен обожател на всичко рисково. Затова и се съгласил да стане част от " Сървайвър ”, само че уви – присъединяване му завърши безславно.

" Преживял съм какви ли не контузии  - от строшен прешлен на врата до две натрошени ръце. Чупил съм си крайници на 6 места, имам интервенции, железа по себе си. Да кажем, че контузиите ми сега са скъсани сухожилия на дясното рамо, което го вадих два пъти с мотоциклет, на едното коляно нямам менискус и кръстна връзка. Необходимо е да ги оперирам, само че към днешна дата се оправям ”, разказвал е Филип за травмите си.

Най-загрижена за здравето му била приятелката му Ива,  която е студентка по компетентност " Връзки с обществеността ” в Софийския университет. В момента е в трети курс. Младата дама не е известна в общественото пространство. С Филип не са се показвали дружно в обществените мрежи, само че той не крие, че е влюбен. Споделял е, че с гаджето му доста си допаднали като характери - месец и половина излизали и били единствено другари, преди да се впуснат в по-сериозни връзки.

Буков обича да се хвали, че към него има засилен интерес от страна на нежния пол. 29-годишният актьор с добре поставена фигура много време заставам без сериозна другарка, само че очевидно хубавицата Ива е съумяла да завоюва и задържи вниманието му. Преди това слуховете го свързваха с певицата Виктория Георгиева поради присъединяване му в неин видеолип. Двамата получиха десетки мнения, че доста си отиват. Връзката им обаче е единствено другарска и професионална.

" Любовта трае към 1 година, по-късно идва спокойствието, а след това скуката ”, разсъждаваше до неотдавна екранният доктор Хаджихристев от " Откраднат живот ” за взаимоотношенията. Може пък настоящата му тръпка Ива да го накара да премисли това изказване.

Най-дългата връзка на Буков траяла цели 9 години.  Тя била с ученическата му обич. С девойката почнали да се срещат в 12 клас, само че възприятията им не устояли във времето. За страдание, Филип не се разделил другарски с някогашната, която работи в АЕЦ Козлодуй. " Обичахме се, само че тя искаше брак и дете, а аз не бях подготвен ”, коментирал е артистът аргументите за разлъката.

След края на дългогодишната му връзка, той имал къса случка с варненската хубавица Ния Неделчева. С днешна дата те са доста положителни другари, само че сантименталните им усеща от дълго време са останали в предишното.

Филип има вяра, че в основата на човешкото благополучие се крият качествените обществени връзки, а не парите. Казва, че в случай че не си обкръжен с верните хора, материалното няма да те ощастливи. И на него му се е случвало да го употребяват, само че си е взел поука. " Не знам кои от девойките, с които съм излизал преди, са били с мен поради самият мен, а не тъй като съм известен и са желали да си начешат егото. Имал съм такива обстановки – излизал съм  с девойки и в следствие съм разбирал, че са били обвързани, а мен са ме употребявали, с цел да се похвалят пред приятелки. Определено не ми е ставало прелестно. След два такива случая много се затворих и станах доста подозрителен ", признавал е младият актьор.

Неотдавна Буков се похвали, че снима трети сезон на сериала " Татковци ”.  С дребните артисти доста се забавлявали, само че мисълта да бъде татко и в живота към момента му е непозната. Артистът счита, че не е дорасъл за тази стъпка - занапред желае да се развива в специалността и да реализира задачите си.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР