Филаделфия започнаха с победа защитата на титлата си в НФЛ.

...
Филаделфия започнаха с победа защитата на титлата си в НФЛ.
Коментари Харесай

Времето забави, но не спря Филаделфия към победен старт на сезона в НФЛ

Филаделфия започнаха с победа отбраната на купата си в НФЛ. В извънредно нервозен и фалшив мач, просрочен с към час поради гръмотевични стихии, „ орлите” победиха Атланта с 18:12 . Джей Аджай означи два тъчдауна за домакините, които обаче сходно на дивизионните плейофи през януари трябваше да треперят до последната секунда с цел да си подсигуряват триумфа.

На почивката Атланта водеше с 6:3 след фийдголове от 21 и 52 ярда на Мат Брайънт. Между тях Джейк Елиът се разписа от 26 ярда за домакините, които в отсъствието на Карсън Уенц (б.а. – съгласно последните сведения някогашният избор №2 в драфта надали ще се появи този месец в игра) страдаха в нахлуване.

Нещата се оживиха в средата на третата част. Филаделфия още веднъж бръкнаха в торбата с триковете и приложиха модифицирана версия на Philly Special. Този път пасът бе хвърлен от Нелсън Аголор, който по думите си не бе пробвал нещо сходно от гимназията насам. Ник Фоулс трансформира подаването в 15-ярдова облага и пет разигравания по-късно Джей Аджай ликуваше като създател на първия тъчдаун за сезона.

Роденият в Лондон рънингбек се разписа още веднъж 2:19 мин. преди края, само че Атланта получиха финален късмет. Секунда преди приключване на постоянното време „ соколите” бяха на пет ярда от крайната линия, само че пасът на Мат Райън (21 от 43 за 251 ярда) бе уловен от Хулио Джоунс отвън очертанията на терена.

Фоулс завърши с индикатори 19 от 34 за мизерните 117 ярда и интерсепшън. Аджай пробяга 62 ярда в единствено 15 опита, а Нелсън Аголор хвана осем паса, само че за единствено 33 ярда сумарно.

Атланта преодоляха едвам 74 ярда по земя, само че Хулио Джоунс бе колосален във въздуха – 10 уловени паса за 169 ярда. Докато прехваленият новобранец Калвин Ридли даже не съумя да види топката от близко в дебюта си в НФЛ.
Атланта одобряват Каролина в дербито на НФК Юг идната неделя, 16 септември, от 20.00 ч. българско време. В същия час Филаделфия гостуват на Тампа Бей.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР