ФИЛАДЕЛФИЯ - Вдовиците на двама щатски полицаи от Пенсилвания, които

...
ФИЛАДЕЛФИЯ - Вдовиците на двама щатски полицаи от Пенсилвания, които
Коментари Харесай

Вдовици на щатски полицаи от Пенсилвания, загинали в катастрофа на I-95, реагират на присъдата на шофьор

ФИЛАДЕЛФИЯ - Вдовиците на двама щатски служители на реда от Пенсилвания, които починаха дружно с пешеходец при злополука при шофиране в нетрезво положение на I-95 предходната година споделиха тъгата си по време на конференция дни откакто водачът в злополуката беше наказан на десетилетия зад решетките.

„ Просто очаквам до февруари и тогава мога да кажа на дъщерите си че заплахата, която е умъртвила татко им, е публично преодоляна и те могат да въздъхнат с облекчение “, сподели Стефан Мак, брачната половинка на боеца Мартен Мак.

Джаяна Уеб, 23, беше наказана на 27 ½ години до 60 години през март 2022 година в злополуката с шофиране в нетрезво положение през март 2022 година, която умъртви служител на реда Мартин Мак III, 33, служител на реда Бранден Сиска, 29, и Рейес Ривера Оливера на сектор от I-95 покрай стадионите в Южна Филаделфия.

Катастрофата стана, когато бойци Мак и Сиска бяха извикани от южната страна на I-95, с цел да оказват помощ на Оливерас, който вървеше по автомагистралата. Докато служителите на реда с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР