Фики Стораро несъмнено успя да повтори бума, предизвикан от него

...
Фики Стораро несъмнено успя да повтори бума, предизвикан от него
Коментари Харесай

Синът на Тони Стораро се преобрази на Аквамен. Спукват от гавра Фики след новия клип

Фики Стораро безспорно съумя да повтори взрива, провокиран от него преди години с парчето „ Is this love “, което бе прекръстено на „ Издислав “ в обществените мрежи след множеството шеговити мнения за произношението на артиста.

 

Сега огромният наследник на Тони Стораро още веднъж се трансформира в център на вниманието, само че този път с визията си. В новото си парче „ Майко “, Фики се е преобразил като Аквамен – комиксовият воин, изигран от Джейсън Момоа в едноименния филм.

 

За задачата Фики е с дълга, сплъстена коса, брада с катинарче и релефни мускули, покрити с татуси. Не може да се отхвърли, че наподобява съвсем като Джейсън Момоа в известния му облик или най-малко като негов български двойник.

 

Именно заради тази причина мнозина започнаха да го назовават Фикимен. Тук е моментът да отбележим, че огромният наследник на Тони Стораро даже се е постарал да има същите татуси като на екшън героя. Те се виждат в елементи, защото в клипа Фики е гол до кръста съвсем от самото начало, като се изключи няколко фрагмента, в един от които екранната му майка – в ролята е Аня Пенчева, го загръща с родопско одеяло.

 

За почитателите му обаче по този начин и не излиза наяве каква е връзката сред визията на Аквамен и сърцераздирателната история, която Фики и екранната му майка пресъздават във видеото. Той отива при нея, с цел да й се оплаче, че изпепеляващата му обич излязла цялостна измамница. Другата огромна звезда в клипа е шоколадовата торта „ Неделя “, виждаща се натрапчиво в кадър – явно неособено представителната марка е неволи клипа.

 

Феновете му въпреки всичко прецизират, че няма неприятна реклама и в тази ситуация не може да се отхвърли, че Фики още веднъж е най-обсъждания артист в обществените медии. Някои даже го оприличиха на кечиста Роман Рейнс.

 

Аня Певчева също е доста подигравана за присъединяване си в парчето на Фики Стораро. Мненията в обществените мрежи гласят, че най-сетне си е паднала на мястото, както и че й отива доста, поради, че тя е чалгата на българския спектакъл и кино. Да не пропущаме и обстоятелството, че преди време Аня се увековечи и в клип на диджей Дамян.

Инфо: Уикенд

Тагове: Фики Стораро Тони Стораро „ Издислав “ Аня Пенчева „ Майка “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР