Фики Стораро е бил нападнат от маскирани пред дома си

...
Фики Стораро е бил нападнат от маскирани пред дома си
Коментари Харесай

Стана Ясно Защо Маскирани Са Нападнали Фики

Фики Стораро е бил атакуван от маскирани пред дома си поради интимна спекулация с гаджето на наркобос. Въпреки че твърди през полицията и медиите, че дори не подозира за какво за малко да бъде пребит и че няма никакви врагове, артиста чудесно знае повода.

А тя е, че в последните месеци има задявка с атрактивна красавица, която обаче е публична любовница на един от огромните играчи в наркопазара на столицата, твърди „Уикенд“.

Фики даже имал паралелна връзка с хубавицата, която почнала през есента. Съпругата му Гюлджан подозирала за изневярата, макар че чалга звездата гневно отричал. Очевидно за връзките му с мутренската любовница се разчуло, тъй като сина на Тони Стораро няколко пъти бил предупреждаван да не се занимава с нея. След като обаче траял да се вижда с момичето, наркобоса му пратил двама маскирани, които да го сплашат.

„ Целта им не е била да го бият, а просто да го изплашен и да го накарат да престане да се вижда с момичето на шефа. Ако желаеха да му напакостят, щяха да му счупят краката ”, разясняват в подземния свят.

Броени дни преди Коледа, двама маскирани нападнаха Фики и брачната половинка му. Миналият четвъртък, 20 декември, към 18 часа двамата излизат от вкъщи си, с цел да отидат на кино. Влизат в автомобила си и потеглят.

Секунди по-късно обаче различен автомобил им пресича пътя. От него излизат двама маскирани и стартират да блъскат по стъклото на артиста. В първия миг той не може да повярва на това, което вижда. Решава, че е някаква безвкусна смешка. Излиза от колата и пита двамата мъже какво желаят от него. Те го хващат и чак тогава Фики вижда, че единият държи нож.

Заформя се меле, а нападателите избягали с колата си. Фики съумял да запомни регистрационния номер на автомобила, а уплашената Гюлджан звъннала в полицията. Ченгетата пристигнали доста бързо, а фамилията подало тъжба в софийското Шесто РПУ с вяра нападателите да бъдат открити.

Пред медиите Фики и фамилията му показват удивление какво може да е предизвикано нападението. Първата им мисъл била, че задачата е грабеж, само че нито един от двамата мъже не е изискал от артиста пари или скъпи движимости. Желанието им по-скоро било да го набият. Приятели на звездата считат, че може би това е тип заплашване от съперник или от човек, който не го харесва. Малцината отдадени издават повода – аферата му с непознато гадже.

„ Фики се държи като татко си – непрестанно флиртува с разнообразни дами, даже фамилни. Това, че му се роди наследник и се задоми, не го спря. Той е атрактивен мъж и го смъкват много известни дами. В случая обаче ще си има съществени неприятности, тъй като индивида, с чиято половинка спи, е гневен от този факт. Най-добре за Стораро е да спре да се занимава с тази жена ”, разясняват в сектора.

ИЗВЪНРЕДНО: МАСКИРАНИ И ВЪОРЪЖЕНИ НАПАДНАХА ФИКИ И ЖЕНА МУ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР